restaurangmat

Vad utmärker en bra personalrestaurang?

Lisa Stjernqvist från Rigspolitiet i Danmark har svaret.

Lisa Stjernqvist är senior konsult på Rigspolitiet, som Coor driver tio restauranger för.Lisa Stjernqvist är senior konsult på Rigspolitiet, som Coor driver tio restauranger för.

En bra restaurang ska först och främst bjuda på välsmakande, varierande och tilltalande mat, så att gästerna vill komma till restaurangen för att äta lunch där. Därutöver är det viktigt, att maten följer de aktuella kostrekommendationerna, och att det samtidigt finns utrymme för "mormorsmat" (husmanskost) någon gång emellan ett sundare utbud, så att allt kommer med. Tydlig skyltning av matens innehåll är också viktigt, så att medarbetare med allergier lätt kan förstå vilket fat de kan ta från.

Dessa kriterier får den Danska Polisen med stor tillfredställelse uppfyllt genom Coors restaurangleverans. Och sist men inte minst så ska det alltid vara tillräckligt med mat – även om man kommer till restaurangen kvart över tolv...