2017 Nyheter – övriga press releaser

Coor kommenterar artikel om NKS i Svenska Dagbladet den 18 september 2017

Coor Service Management (Coor) har ansvar för ett stort antal tjänster i och omkring Karolinska Universitetssjukhusets nya sjukhusbyggnader i Solna. Vårt uppdrag är att skapa en god, säker och effektiv serviceleverans – med...

Läs mer

Coor vinner konferens- och restauranguppdrag i Uppsala

Coor har fått förtroendet att driva konferens och restaurang i Hubben, en nybyggd kunskapsnod och mötesplats i Uppsala Science Park. Avtalet löper under 5 år och beräknas omsätta ca 70 MSEK under perioden. 

Läs mer

Coor växer inom lokalvård

I hård konkurrens har Coor tilldelats uppdraget att utföra och utveckla lokalvård till Länssjukhuset i Kalmar. Avtalet är värt drygt 20 MSEK per år och tecknas för en period om fem år.

Läs mer

Johan Färm ny styrelseordförande för BRM

BRM är ett av Sveriges främsta specialistföretag inom risk- och krishantering. BRM har funnits i snart 20 år och arbetar med myndigheter och företag, både nationellt och internationellt med att bygga upp deras förmåga att...

Läs mer

Coor i nytt avtal med APL

Coor växer med APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, i och med nytt kontrakt gällande leverans till APLs fabrik i Göteborg samt vid sex sjukhus i Västra Götaland.

Läs mer

Minskat matavfall för ett bättre klimat

Mat och dryck är en av Coors största tjänster, och med 120 restauranger är Coor idag en av Nordens största restaurangoperatörer. I syfte att minska miljöbelastningen införs nu mätning av allt matsvinn.

Läs mer

Johan Färm, VD för Addici Security, invald i styrelsen för SäkerhetsBranschen

SäkerhetsBranschen är en ideell branschorganisation som samlar aktörer inom säkerhet för att synliggöra och skapa opinion för värdeskapande säkerhetsfrågor. Vid årets stämma den 26 april valdes Johan Färm in i styrelsen.

Läs mer

Miljön i fokus hos Coors kunder

De många små val vi gör varje dag är avgörande för vår miljö och vårt klimat. I syfte att hjälpa kunderna att minimera sin miljöpåverkan erbjuder Coor en omfattande årlig miljögranskning.

Läs mer

Ledningsförändringar i Coor Sverige

Klas Elmberg i ny roll som CFO Coor i Sverige. Klas arbetar idag som vice VD för den svenska verksamheten. Han tillträder sin nya position 1 april kommer fortsatt att ha kvar sin roll som vice VD för den svenska verksamheten...

Läs mer

Coor förlänger avtal med Arcus i Norge

Coor har tecknat ett nytt, treårigt avtal med Arcus om att fortsätta leverera och utveckla integrerade FM-tjänster (IFM) till Arcus produktionsanläggning på Gjelleråsen i Norge. 

Läs mer

Coor tecknar avtal med Novozymes i Danmark

Behovsanpassat underhåll, avancerad teknologi och ett partnerskap i nära samverkan var avgörande när Novozymes valde samarbetspartner för drift och underhåll av sina fastigheter och anläggningar i Danmark.

Läs mer

Coor får nytt restauranguppdrag för danska skattemyndigheten

Den danska skattemyndigheten, SKAT, har genomfört en upphandling i fyra delar avseende restaurangdrift i deras kontor i Danmark. Uppdragen på Jylland och på Fyn vanns av Coor, genom restaurangkonceptet FOOD by Coor.

Läs mer

Coor telefoni får utmärkelsen Trygg Kundkontakt

Telefoniverksamheten i Coor har fått utmärkelsen av branschföreningen Kontakta. Utmärkelsen betyder att Coor följer föreningens stadgar, svensk lagstiftning, gällande praxis och god sed i kontakter med konsumenter och i...

Läs mer

Coor telefoni får utmärkelsen Trygg Kundkontakt

Telefoniverksamheten i Coor har fått utmärkelsen av branschföreningen Kontakta. Utmärkelsen betyder att Coor följer föreningens stadgar, svensk lagstiftning, gällande praxis och god sed i kontakter med konsumenter och i...

Läs mer

Coor vinner i SM i telefoni och kundservice

Coor försvarar sin titel och vinner klassen ”Färre än 2.000 anknytningar” i årets SM i telefoni och kundservice.

Läs mer

Johan Färm ny VD för Addici Security

Idag tillträder Johan Färm rollen som VD för Addici Security, ett bolag inom Coor-koncernen. Johan har 15 års erfarenhet från säkerhetsbranschen och kommer närmast från BRM Europe där han var VD under de senaste sju åren.

Läs mer

Coor tecknar avtal med Platzer Fastigheter

Coor har tecknat ett tvåårigt avtal med Platzer Fastigheter AB. Avtalet innebär att Coor levererar teknisk och administrativ fastighetsförvaltning med tillhörande tjänster till Platzers nyligen förvärvade fastighetsbestånd i...

Läs mer