Arbetsplatsservice som underlättar

Coor erbjuder ett stort antal servicetjänster som skapar effektiva, säkra, välfungerande och långsiktigt hållbara arbetsplatser i syfte att underlätta arbetssituationen för våra kunders medarbetare.

Väl fungerande arbetsplatser

I över tio år har Coor levererat arbetsplatsrelaterade tjänster till många privata företag och offentliga verksamheter i hela Norden. Vår långa erfarenhet tillsammans med djup specialistkompetens, strukturerad leveransmodell och förmåga att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet och service gör att vi kan garantera våra kunder rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris. Som första servicebolag i världen kan Coor även erbjuda miljövänliga servicelösningar enligt miljömärkningen Coor Green Services.

Inom arbetsplatsservice har Coor marknadsledande kompetens inom ett flertal tjänster som delas in i fem större tjänstegrupper:

Kontorsservice

Här ingår till exempel receptionsservice, telefonistservice, post- och godsservice, kundtjänst och/eller service center, skötsel av kontorsmaskiner, kontorsvaruförsörjning, mötes- och konferensservice samt dokumenthantering.

Lokalvård

Hit räknas tjänster som exempelvis daglig städning, fönsterputs och övrig periodisk städning, specialstädning, intern avfallshantering och extern avfallshantering.

Mat & Dryck

Till denna tjänstegrupp räknas till exempel drift av lunchrestauranger, caféer, delibutiker, konferenscatering, event, arbetsplatsfrukt och dryckes- samt varuautomater.

Säkerhet

Här ingår till exempel tillträdesskydd, inbrottsskydd och brandskydd.

Space management - utrymmesoptimering

Under denna tjänstegrupp finns exempelvis work space management (utrymmesoptimering), inredning och flyttservice.

SmartOffice lösningar

Ett smart kontor handlar om att förstå och använda de nya lösningar som finns för ett mer flexibelt och smart arbetssätt. Då måste man hitta den rätta balansen mellan kontor ny teknik skräddarsydda tjänster och helhets långsiktigt perspektiv. Låt oss visa hur det fungerar på vår Smart Office hemsida.Under namnet Coor Smart Solutions kan vi idag erbjuda flera smarta servicelösningar för det smarta kontoret. Lösningar som förenklar vardagen för de som arbetar på kontoret, för beställaren av våra tjänster och för vår egen personal.