Smaksensation under fikapausen

Coor är Sveriges största leverantör av varma och kalla drycker till arbetsplatser och har mycket stor kompetens och erfarenhet inom området. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt sortiment och kvalitet, både på maskiner och på råvaror.

Nästan alla arbetsgivare erbjuder idag sina medarbetare tillgång till kaffe, te, choklad och vatten. Kalla och varma drycker är en av våra vanligaste servicetjänster, vi hjälper våra kunder att hitta rätt sortiment och kvalitet, både på maskiner och på råvaror, utifrån våra kunders varierande behov. Genom vår storlek kan vi erbjuda våra kunder både djup kunskap och fördelaktiga priser.

I vår leverans av varma och kalla drycker ingår ofta följande

  • Ta fram förslag på ett optimerat antal kaffe –och vattenautomater baserat på kundens totala konsumtion och typ av lokaler
  • Hitta den för kunden perfekta mixen av olika automattyper och kaffesorter
  • Finansiera kundens automater under driftsperioden
  • Sköta rengöring av maskinerna och ytorna runt omkring
  • Regelbundet fylla på kaffe, the, socker, mjölk, och alla andra ingredienser som erbjuds
  • Utföra schemalagd teknisk service av maskinerna
  • Ansvara för felanmälan och se till att maskiner som inte fungerar byts ut

Allt fler väljer ekologiskt kaffe

Genom att byta ut det vanliga kaffet mot ekologiskt så minskas koldioxid-utsläppen med 67 procent från 900 kg per kaffemaskin och år till 300 kg per kaffemaskin och år. Coor vill gärna bidra till en grönare värld och rekommenderar alla våra kunder att enbart erbjuda sina anställda ekologiskt kaffe. I dagsläget är cirka 50 procent av kaffet som serveras i Coors automater ekologiskt och vår målsättning är att den stora majoriteten av det kaffe som våra kunder serverar sina anställda ska vara ekologiskt under år 2013.

Många studier visar att kaffe är en viktig del av den anställdas totalupplevelse av sin arbetsplats.

Välkommen att kontakta oss för en första diskussion om hur vi kan hjälpa er ett erbjuda ett hållbart och bättre kaffe till era anställda för en rimlig kostnad!