FOOD by Coor - företagsrestauranger

Vi har grundat vårt FOOD by Coor koncept på vår matglädje, vårt kundengagemang och vår kunskap inom området. Men främst på våra passionerade medarbetare.

Mat och dryck ska vara en källa för glädje och njutning. Mat ska vara vacker att se på och den ska lukta och smaka fantastiskt. Men framförallt ska mat göra gott för din kropp och din hälsa. Att besöka en FOOD by Coor restaurang ska vara en upplevelse för alla sinnen. Vår ambition är att skapa en trevlig restaurangmiljö där du kan njuta av vår omsorgsfullt tillagade mat. Vi lovar dig utmärkt service, mat gjord på färska ingredienser tillagad av dedikerade kockar och en harmonisk restaurangmiljö. Vi har omfattande kunskap inom logistik och ser till att optimera flödet i alla våra restauranger genom att introducera innovativa betalstationer. Vårt förbättrade flöde minimerar köer och ger dig mer tid att äta och njuta av din lunch, för att du sedan ska kunna återvända till arbetet med ny energi.

Vi är övertygade att ansvar skapar engagemang och därför har våra medarbetare på Coor mandat att anpassa varje restaurang till våra kunders önskemål. Genom att ge våra kockar kreativt utrymme ger vi dem också utrymme att använda sig av sin passion för matlagning. Vi anser att mat smakar bättre tillagad med passion och kreativitet.

Vi arbetar aktivt med hållbarhet genom att ständigt minska vår miljöpåverkan. Vi strävar efter att förbättra våra gästers välmående med hälsosamma och miljövänliga alternativ genom att uppmuntra våra gäster att äta mer vegetariskt. Allt för att du ska må bra i kropp och sinne.

Vill du veta mer om vårt koncept? Klicka här för att komma till vår hemsida för FOOD by Coor! Det är också dit du går om du vill ladda eller administrera ditt restaurangkort.

Vi är övertygade att ansvar skapar engagemang och därför har våra medarbetare på Coor mandat att anpassa varje restaurang till våra kunders önskemål.

Våra kundlöften

FOOD by Coor vilar på sex grundläggande hörnstenar, som vi gärna kallar våra kundlöften.

1. Kundanpassning

Ansvar föder engagemang och genom en decentraliserad styrmodell kan vi säkerställa engagerad restaurangpersonal som uppmuntras till att använda sin kreativitet för att skräddarsy lösningar efter varje individuell kund.

2. Matupplevelser

Färska råvaror tillagad med passion av professionella och engagerade kockar skapar den kvalitativa och hälsosamma mat våra kunder förtjänar. Vi säkerställer riklig variation på våra menyer för att ständigt ge nya och spännande matupplevelser för våra kunder.

3. Personligt bemötande

Genom våra egenutvecklade serviceutbildningar och konceptet ”Service i Stjärnklass” arbetar vi aktivt med att ständigt förbättra vår kundservice och säkerställer att våra medarbetare utbildas på regelbunden basis.

4. Atmosfär

Med vår kunskap om arkitektur och akustik i kombination med ett modernt och tidlöst visuellt uttryck vill vi tillsammans med våra kunder förbättra restaurangmiljön. Vi vill skapa harmonisk restaurangmiljö. 

5. Innovation

Vi arbetar aktivt med innovationer och ser till att alltid vara i framkant av utvecklingen. Med stor kunskap om logistik och innovativa betalstationer skapar vi bättre flöden och kortare köer för våra gäster. Vilket säkerställer både effektivitet och en bättre upplevelse i våra restauranger.

6. Hållbarhet

Centrala inköpsavtal, samordning av resurser och ett genuint fokus på miljöfrågor betyder valuta för pengarna och hållbara lösningar. Vi arbetar aktivt med hållbarhet som gynnar våra kunders ekonomi samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan.

Välkommen till en FOOD by Coor restaurang nära dig!