Frukt

Noga utvald frukt på kontoret

Många företag har insett värdet av att erbjuda sina anställda arbetsplatsfrukt som är ett billigt och nyttigt sätt att ge goda förutsättningar för en jämnare produktivitet under en hel arbetsdag. Det är också en mycket uppskattad förmån bland de anställda.

I många av Coors leveranser ingår att förse våra kunders anställda med frukt. Vi samarbetar med de marknadsledande fruktleverantörerna och levererar årligen stora volymer frukt, både konventionell och ekologisk, till våra kunder. Genom vår storlek kan vi erbjuda våra kunder bra varor till konkurrenskraftiga priser.

I vårt åtagande ingår ofta att tillsammans med våra kunder sätta riktlinjer för fruktmix, kvalitet, volym och frekvens på fruktleveransen samt att ansvara för den regelbundna leveransen till arbetsplatsen. I Coors ansvar ingår även att plocka bort de tidigare fruktkorgarna samt att ändra innehållet i fruktkorgen baserat på säsong inom de ramar som överenskommits.

En fruktkorg innehåller som standard:

  • Äpple
  • Päron
  • Banan
  • En sort citrusfruktsort 

Man kan även lägga till frukt utöver standardsortiment och ekologisk frukt.

På Coor finns tjänsteutvecklare med lång erfarenhet av skräddarsydda fruktleveranser till olika typer av yrkesgrupper och branscher, och vi hjälper er gärna att hitta en bra lösning.