vending machine

Varuautomater med smakrika alternativ

Med våra varuautomater kan dina medarbetare handla god mat, snacks och dryck. Många av varuautomaterna innehåller även hälsosamma alternativ.

Coor har stor erfarenhet av olika automater från några av de mest välkända leverantörerna, och vi skräddarsyr sortimentet utifrån varje kunds behov. Vi kan ta ett långtgående ansvar för våra kunders varuautomater.

Exempel på våra varuautomattjänster

  • Förslag på antal och typer av varuautomater baserat på kundens specifika behov
  • Finansiering av automaterna i kundens lokaler
  • Löpande påfyllnad av varor i maskinernaUtföra återkommande schemalagd service
  • Ansvara för support och felavhjälpande åtgärder
  • Ersätta felaktiga maskiner

Nya betallösningar gör livet enklare

De anställda får själva betala för sina inköp i varuautomaterna. I tillägg till myntbetalning kan vi tillhandahålla betalning via bank, kreditkort eller SMS. För kunder som önskar kan vi också erbjuda möjlighet för den anställde att betala via passerkortet, antingen genom att den anställde i förväg har laddat passerkortet med pengar genom överföring från ett betalkort eller där den anställde i efterskott betalar för sina inköp via löneavdrag.

Coor försöker göra livet enklare för våra kunder och erbjuda olika typer av automat- och betalningslösningar beroende på våra kunders olika önskemål.

Välkommen att kontakta oss för en första diskussion om hur olika typer av varuautomater kan göra livet för era anställda bättre!