Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Framtidssäkra arbetsplatser

Med Coors långa erfarenhet tar vi nu ett helhetsgrepp kring framtidens arbetsplatser och hur vi gör oss redo för dem. Vi vet vad som är viktigast – och det är inte alltid häftiga miljöer – utan en attraktiv, hållbar och funktionell arbetsplats som uppmanar till välmående, kreativitet, möten och innovation. En plats som medarbetaren längtar till och vill vara på.

Kontakta oss

EN NY ERA

Kontoret startar om

Att många har provat ”hemmakontoret” har lett till stora förändringar hos både företag och medarbetare. Det hybrida arbetslivet är här för att stanna. Undersökningar visar att en attraktiv arbetsplats med möjligheter till distansarbete får mer välmående och produktiva medarbete. Företaget blir samtidigt mer konkurrenskraftigt och kan locka till sig nya medarbetare.

Att skapa en attraktiv, hållbar, välmående och hybrid arbetsplats är utmaningar som många företag står inför. Alla arbetsplatser behöver mer än någonsin smarta och genomtänkta servicelösningar och en tydlig strategi anpassad för den framtid som faktiskt redan är här. Många arbetsgivare funderar på vilken väg de ska gå och många känner sig osäkra på hur och vad som behöver göras för resan mot framtidens arbetsplatser.

FÖR HYBRIDa ARBETSLIV

Vi tar ett helhetsgrepp om framtidens arbetsplatser

Coors arbetsplatsstrateger ser många som försöker hitta en enkel och kortsiktig lösning för att sedan kalla det en ”hybridlösning”. För framtidens hybrida arbetsliv är det viktigt att se till helheten, att skapa ett samspel och säkerställa fortsatt utveckling av det innovativa, hållbara, välmående och glädje.

Med Coors långa erfarenhet och stora kunskap tar vi nu ett helhetsgrepp kring framtidens arbetsplatser och hur vi gör oss redo för dem. Vi vet vad som är viktigast – och det är inte alltid häftiga miljöer – utan en attraktiv, hållbar och funktionell arbetsplats som uppmanar till välmående, kreativitet, möten och innovation. En plats som medarbetaren längtar till och vill vara på.


VI TAR HELHETSANSVAR

Lösningar för framtidens arbetsplatser

Att skapa en attraktiv, hållbar, välmående och hybrid arbetsplats som är optimerad för en framtid som redan är här är mer aktuellt än någonsin. Moderna arbetsplatser behöver smarta och genomtänkta servicelösningar och funktioner som följer en tydlig strategi.

Coor gör arbetsplatser till attraktiva platser att komma till för att samverka och vara produktiv på. Vi stöttar företag med allt från arbetsplatsstrategier och förändringsledning till olika typer av smarta servicetjänster och nya roller som gör arbetslivet enklare, mer välmående och hållbart. Här är exempel på några av våra lösningar som hjälper er att skapa framtidens arbetsplats.


SERVICEROLLER

COOR HYGIEN- OCH TRIVSELVÄRD
Coors hygienvärdar är utåtriktade och närvarande lokalvårdare som genom sin synlighet och närvaro ökar tryggheten och trivseln på arbetsplatserna.
Läs mer ➝

COMMUNITY MANAGER
Stärker företags- och kontorskulturen genom att ordna aktiviteter och event som bygger gemenskap och ökar sammanhållningen.

CONCIERGE MANAGER
Gör vardagen enklare för personalen på kontoret. Medarbetaren kan få hjälp med serviceärenden som ex. kemtvätt, hemstädning och bilvård.

BARISTA
En utbildad barista bereder ett lyxigt nygjort kaffe med olika bryggmetoder direkt på ert kontor på tider ni önskar. Smaken, doften och känslan av lyx ökar välbefinnandet, glädjen och trivseln för er personal.


SERVICETJÄNSTER

COOR TRACK & TRACE
En spårbar logistiklösning för post, paket och gods – perfekt för moderna kontor och stora godsmottagningar med olika flöden.

COOR MY WORKPLACE
All arbetsplatsinformation i en smart app i telefonen ger en smidigare arbetsdag. Här kan medarbetarna beställa mat, se lediga kontorsplatser eller hitta lediga konferensrum.
Läs mer ➝

COOR SMARTCLIMATE
Allt från temperatur till ljus, luft och ljud påverkar hur medarbetarna trivs på jobbet och hur effektiva de blir - en hel meny av tjänster som förbättrar inomhusklimatet.
Läs mer ➝

COOR SMARTSPACES
Ett system för social distansering och ett hälsosamt inomhusklimat. Med hjälp av sensorer och digitala mätare får ni realtidsinformation om beläggningsgrad och inomhusklimat.

COOR SMARTAMBIENCE
Musik ger en mer stämningsfull atmosfär och påverkar intrycket av er arbetsplats. Rätt melodier skapar en trevlig och trygg ljudmiljö. 
Läs mer ➝

SMARTENERGY
En effektiv tjänst för att samla in, analysera och optimera energianvändningen. Systemet ger detaljerad, datadriven övervakning av den totala energisituationen i realtid.
Läs mer ➝

SMARTLIGHTING
Rätt belysning har en direkt inverkan på din mentala och fysiska hälsa. SmartLighting är en energieffektiv belysning som både ökar prestandan och välbefinnandet.
Läs mer ➝

COOR SMART-ID 
En smart lösning för trygg och säker in- och utpassering. En fullt digitaliserad process från beställning till leverans av passerkort möjliggör effektivitet och korta ledtider.
Läs mer ➝

HÅLLBAR AVFALLSHANTERING
Bidrar till en hållbar framtid – det blir lätt att göra rätt. Vår helhetslösning har koncept & moduler för kontoret, utbildningar, uppföljning och extern avfallshantering.
Läs mer ➝Bli inspirerad

Trender, insikter och verktyg

Coor har serviceleveranser på tusentals små och stora arbetsplatser runt om i Norden. Vår långa och breda erfarenhet ger oss en unik insikt kring framtidens arbetsplatser; vi förstår vad nordiska medarbetare behöver, vi vet vad som fungerar och vi har koll på både forskning och de drivande trenderna inom området.

Framtidens arbetsplats - det nya normala | Coor

Det nya normala - en rapport

De flesta arbetsgivare funderar nu på vilken väg de ska gå. De vill möta medarbetarnas önskan om flexibilitet och mer hemarbete, och samtidigt upprätthålla och maximera de fördelar arbete på kontoret ger verksamheten. Efter vår undersökning med drygt 500 nordiska företag vill vi nu dela resultat och insikter med er.

Ladda ner filen
Kategorier Alla {{category}}

Gör er arbetsplats till en upplevelse!

Skapa inspirerande arbetsliv tillsammans med oss på Coor.
Kontakta oss ➝

Jobba hos oss

Dags för nya utmaningar? Och en trygg anställning? 
Här finns alla lediga jobb hos Coor ➝

Hur framtidssäkrar du arbetsplatsen?

Kontakta oss