Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Integrerad Facility Management (IFM)

Coor är marknadsledande inom IFM i Norden. Kärnan i vår verksamhet har alltid varit komplexa, integrerade tjänsteleveranser. Genom vårt breda tjänsteutbud kan vi ta ett helhetsgrepp om fastighetens eller arbetsplatsens utformning, drift och utveckling.

Kontakta oss

Så förstår vi er

Resurser behöver samordnas, optimeras och effektiviseras

Fullt Integrerad Facility management (IFM) är när alla tjänster inom FM-området samlas i ett enda avtal hos en enda leverantör. Ett företag vinner stora fördelar med att ta ett samlat grepp om stödet till kärnverksamheten. När servicetjänsterna samordnas optimeras kostnaderna och lösningarna blir både smartare, tryggare och mer flexibla.

Med en enda serviceleverantör får ni EN ytterst ansvarig person, det finns EN kontaktväg för alla servicetjänster och ni kan till och med få EN enda faktura – om ni vill. Besvärsfritt är det i alla fall – för både beställare, kontaktpersoner och alla serviceanvändare.

Coor skapar värde

Skräddarsydd Facility Management i hela Norden

Coor är marknadsledande inom IFM i Norden. Kärnan i vår verksamhet är just komplexa och integrerade tjänsteleveranser till verksamheter i alla storlekar. Genom vårt breda tjänsteutbud kan vi ta ett helhetsgrepp om fastighetens eller arbetsplatsens utformning, drift och utveckling och använda alla de synergieffekter och skalfördelar som kommer av smart samordning av service.

Våra IFM-kunder får en servicepartner som tar helhetsansvar, ett enda system för uppföljning och endast en leverantör att prata och förhandla med. Med en IFM-lösning blir det också enklare att implementera stora förändringar inom olika sektorer och/eller tjänster inom företaget.

VI TAR HELHETSANSVAR

Allt som inte riktigt är er verksamhet – det sköter vi!

Coor erbjuder ett hundratal olika FM-tjänster i och kring fastigheter och arbetsplatser. Ju fler tjänster vi får samordna, desto smartare blir lösningen.

Coors serviceteam inom IFM tänker på helheten. Till exempel kan vår godspersonal täcka upp för receptionisterna när de tar lunchpaus. Lokalvårdare kan fylla på kaffemaskinerna och kontrollera utrymningsvägar. All personal på plats i kundens lokaler håller iordning och utför enklare rengöring. Säkerhetspersonalen höjer den totala säkerheten inom uppdraget och vi får korta inställelsetider om något händer.

Detta helhetstänkande skapar ett överskådligt och lättmanövrerat flöde som också möjliggör ökad innovation. Dessutom får våra serviceteam en mer attraktiv arbetssituation med ökat ansvar, varierande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.

VÄLJ RÄTT LEVERANTÖR

Coor har marknadens bredaste erbjudande

Coor har ett heltäckande utbud av över 100 olika Facility management-tjänster. Genom att kombinera olika tjänster från alla eller några av våra serviceområden erbjuds unika, effektiva och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar för våra kunder.
Vi kallar det intelligent service – SERVICE med IQ.

Coor är marknadsledande i Norden när det gäller att kombinera service på ett riktigt smart sätt. Detta gör Coor till det bästa valet av servicepartner för alla typer av tjänster. Vi kombinerar “hårda FM-tjänster” med varandra och med olika “mjuka FM-tjänster”. Coor erbjuder dessutom strategisk rådgivning inom hela FM-området och hjälper företag på vägen mot framtidens arbetsplatser.

Våra nöjda kunder

Många väljer helhetslösningar

Coor har störst andel av alla stora, komplexa IFM-leveranser i Norden - runt 40 %. Vi hjälper många stora organisationer att utveckla och harmonisera sina FM-leveranser, med stora kvalitetsvinster och kostnadsbesparingar som följd. Ju mer vi samordnar, desto smartare lösning.

Några exempel på Coors IFM-uppdrag är: ABB, AB Volvo, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, NCC, ”Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten”, Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

Till våra referenscase

Vi tar hand om allt inom FM!

En kontaktperson, ett avtal och en faktura. Besvärsfrihet för alla.
Kontakta oss ➝

Jobba hos oss

Dags för nya utmaningar? Och en trygg anställning? 
Här finns alla lediga jobb hos Coor ➝

Kajsa | Coor

Kajsa Högdahl

Affärsutvecklingschef

Vad behöver din organisation för smart helhetslösning?

Vad behöver din organisation för smart service?

Kontakta oss