• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Expertis inom konferensservice

Coor har stor erfarenhet av att driva konferensverksamhet, både som en internservice i befintliga kunduppdrag och i egna konferensanläggningar. I alla lägen är vår målsättning att skapa en optimal kundupplevelse genom att leverera god service före, under och efter ditt möte eller konferens.

Kontakta oss
Receptionist ordnar med en vas med blommor | Arbetsplatsservice | Coor

På Gårdsvägen 18 i Arenastaden och på Lindhagen Konferens på Kungsholmen har Coor Konferens installerat LightAirs teknik (Coor SmartClimate) för ett renare inomhusklimat. LightAir är en lösning för ren luft på arbetsplatsen som ökar säkerheten, speciellt under pandemin.

Läs mer och boka lokal direkt på Coor Konferens webbplats.


Konferensservice i Sverige
- expertis i era eller våra lokaler

Coor ansvarar för ett stort antal interna konferensavdelningar i våra kunders lokaler. Vi har bra koll på den senaste tekniken, och kommer gärna med förslag på moderna lösningar när det gäller skärmar, kommunikationsmöjligheter och annan teknisk utrustning. Om så önskas kan vi också erbjuda mötesutrustning som en funktionslösning, vilket innebär att du som kund inte behöver investera i ny teknik utan köper en väl fungerande hyrlösning från oss.

Vi anpassar alltid våra tjänster till våra respektive kunders behov och förutsättningar, men vanligen omfattar mötes- och konferensservice i Sverige av följande tjänster:

 • Administration av bokningar/beställningar av rum, mat & dryck, teknisk assistans, möblering, etc.
 • Iordningsställande av mötes- och konferensrum samt tillhörande lokaler
 • Påfyllning av förbrukningsartiklar i mötes- och konferensrum
 • Underhåll av AV-utrustning
 • Teknisk support och information till serviceanvändarna om AV-utrustningen
 • Ommöblering i mötes- och konferensrum

Vi vet att mat och dryck är en viktig del av upplevelsen, och vi för en aktiv dialog med våra kunder om utveckling av sortimentet. Målsättningen är att utifrån varje kunds önskemål skapa ett brett, fräscht och modernt utbud, antingen från en av våra egna restauranger eller från annan leverantör.

Coor Konferens – effektiva mötesplatser nära kontoret

Våra konferensanläggningar är strategiskt belägna i kontorstäta områden. Närheten till bra kommunikationer gör att konferensdeltagarna minimerar restiden och optimerar mötestiden, vilket är både miljövänligt och effektivt.

Konferenslokalerna är flexibla och vi har plats för både stora och små sällskap. Med hög servicegrad, modern utrustning och stort engagemang ramar vi in och förstärker det budskap ni vill förmedla.

Vi är också glada över att vi idag kan erbjuda möjligheten att välja klimatkompenserade möten, vilket många gäster uppskattar.

Läs mer och boka lokal direkt på Coor Konferens webbplats.

Coors personal ger en bättre upplevelse

Vi som arbetar med konferensservice gör alltid det där lilla extra för att våra gäster och kunder ska trivas. All personal går våra egna utbildningar, Coor Service School och Service i Stjärnklass, för att få en gemensam syn på vad god service och kundbemötande innebär.

Vi söker fler mötesanläggningar

Fler kunder vill ha effektiva möten och därför söker vi fler samarbeten med fastighetsägare runtom i Sverige. Vi är intresserade av både nya projekt och befintliga anläggningar. Kontakta oss gärna.

Kajsa Högdahl - Affärsutvecklingschef | Coor

Kajsa Högdahl

Affärsutvecklingschef

Vad behöver din organisation för smart service?

Vad behöver din organisation för smart service?

Kontakta oss