Cateringfirma | Coor

Cateringfirma för företagscatering och företagsevent

Coor erbjuder allt från företagscatering och galamiddagar till vinprovningar, matlagningskvällar och julbord. Coor kan hjälpa dig med lokal, mat och underhållning enligt dina önskemål. Vår storlek gör att vi kan erbjuda prisvärda lösningar av högsta kvalitet.

Cateringservice för ett lyckat event

Som gäst hos oss vill vi ge en bra totalupplevelse med hög servicenivå. Coor har lång erfarenhet av företagscatering och arrangemang, från små intima tillställningar till stora företagsevent med över tusen deltagare. Vi samarbetar med flera olika leverantörer och eventbyråer för att kunna skapa rätt känsla och typ av arrangemang. Att du som gäst får en totalupplevelse med hög servicenivå och känsla är viktigt för oss.

Coor företagscatering 

Med företagscatering från Coor kommer ert företag inte att bli besvikna. Med vårt breda utbud och stora kunskap vet vi vad som krävs för att middagen, lunchen och fikat ska möta och överträffa era förväntningar. För oss är det en självklarhet att ni får precis den mat och den cateringservice ni vill ha på ert företagsevent. Helhetsupplevelsen av mat och dryck tillsammans med en hög servicenivå är det som gör skillnaden.

Vi kan sköta hela cateringleveransen i våra egna lokaler eller i era lokaler, men är också öppna för andra lösningar där vi levererar till tredje parts lokal. Se till att kontakta oss i god tid så att vi tillsammans kan planera och ordna den allra bästa catering- eller konferensservicen för era behov. 

Coors Cateringmeny

Våra FOOD By Coor restauranger finns runt om i hela vårt avlånga land, dock har inte alla möjligheten att erbjuda catering. Du kan se vilka av våra restauranger som erbjuder catering här och utforska våra cateringmenyer på respektive restaurangs hemsida. I våra cateringmenyer hittar du:

 • Frukost, lunch, middag catering
 • Veganska och vegetariska catering bufféer
 • Catering bufféer från världens alla länder och matkulturer
 • Fika, A lá Carte, tilltugg, tapas, picknicK och mycket mer

Catering buffé, frukost, vegetariskt...

Vad är du sugen på? Oavsett om du är ute efter en catering buffé för företagseventet, om du behöver frukost catering till morgonmötet, eller tänkt beställa catering för en vegetarisk buffé - så har Coor lösningen för dig.

Tack vare vår långa erfarenhet inom catering branschen och vår breda kompetens kan vi erbjuda skräddarsydda helhetslösningar för alla typer av företag oavsett storlek, baserat på era behov och förutsättningar. 

Har du frågor som rör catering, tveka inte att kontakta Coor för mer information, eller för att beställa catering redan idag.

Coors erbjudande:

 • Professionellt bemötande -  både av servicepersonal och från din bokningskontakt på Coor.

 • Service - Coors verksamhet utgår från att skapa förutsättningar för företag och offentlig sektor att helt fokusera på sin egen verksamhet och inte på något annat.

 • Bra mat - Coor tycker att bra mat är en viktig del av livet. Oavsett om det är lunch i våra personalrestauranger eller under ett företagsevent.  

 • Ekologiskt och närproducerat - Coors cateringföretag arbetar i stor utsträckning med lokala och ekologiska råvaror, har ni specifikationer eller krav kring detta gör vi vårt yttersta för att möta era önskemål. Vi lämnar gärna menyförslag som vi kan anpassa efter era specifikationer.

 • Allergier, vegetariska och veganska alternativ - Vi anpassar våra menyer efter era önskemål så att alla kan njuta av maten.

 • Flexibla för eventuella ändringar - Får ni fler gäster än ni planerat? Ingen fara, vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt i vår leverans.

 • Bra priser - Vår storlek gör att vi kan erbjuda catering till mycket konkurrenskraftiga priser.

Har du frågor som rör catering, tveka inte att kontakta Coor

Kontakta oss

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna skicka ut det material du uttryckt intresse för; det kan vara press-releaser, nyheter, och nyhetsbrev. Vi använder även personuppgifter för att kunna kontakta dig personligen i det fall du fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 

GDPR