Driftchef till Coor

Malmöområdet

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer – såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Coor Service Management söker nu en driftchef inom Lokalvård med placering i Malmö. Området och kunderna ligger främst i Landskrona, Helsingborg och Kristianstad med omnejd.

Som driftchef ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för att dagligen leverera en mångfald av servicetjänster hos våra kunder. Din uppgift blir att säkerställa och förbättra kundrelationer, medarbetare, resultat och servicekvalitet.

Du rapporterar till regionchefen och ingår i enhetens ledningsgrupp. Du har personalansvar för våra medarbetare samt ansvar för att koordinera våra underentreprenörers arbete. Vidare ska du leda den operativa serviceleveransen, driva möten med beställare, serviceanvändare och leverantörer samt utbilda personalen och genomföra utvecklings- och lönesamtal. Rollen innebär fullt ansvar för verksamhetens resultat.

Vi vill att du har erfarenhet av motsvarande befattning, gärna inom Coor.  Vidare ser vi att du har en stark drivkraft samt stor förmåga att se möjligheter istället för problem. För att lyckas i rollen bör du vara stresstålig, ha ett strukturerat arbetssätt, en utvecklad prioriteringsförmåga samt ha goda ledaregenskaper. Du har gymnasiekompetens, god datorvana samt kunskaper i engelska. Har du dessutom förmågan att se möjligheterna till merförsäljning samt stimuleras av att leda och arbeta i förändring så är denna roll perfekt för dig.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Åsa Grevlind, Regionchef Syd, 010-559 61 15, asa.grevlind@coor.com

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 15 november 2019 då rekryteringen sker löpande.

Ansök