Fastighetstekniker med elanläggningsansvar till Braås

Växjö

Om rollen
Som fastighetstekniker kommer du att jobba i en engagerad, trevlig och sammansvetsad grupp och utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Förebyggande och felavhjälpande underhåll inom fastighetstekniska system
  • Rondering, tillsyn och skötsel av el- belysning- och ventilationsanläggningar
  • Planerat underhåll av el- belysning- och ventilationsanläggningar
  • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet
  • Avropa och beställa insatser och förbrukningsmaterial från underleverantörer
  • Arbeta med planering, beredning, beställning, samordning samt uppföljning och avrapportering av arbetsordrar
  • Bidra med energibesparingar
  • Utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter
  • Arbetsuppgifter ingående i elanläggningsansvaret

Beredskap förekommer. Anställningsstart enligt överenskommelse. 

Vår kandidat
Vi söker dig som är utbildad elektriker/fastighetstekniker och som idag arbetar som, eller inom de senaste 6  månaderna har arbetat som fastighetstekniker. På siten ska du inneha rollen som auktoriserad elinstallatör (AL) i lågspänningsinstallationer och för kontroll av regelefterlevnad egenkontrollprogram lågspänning. Vi ser gärna att du även har bred kompetens inom installation, felsökning och förebyggande arbete samt minst 2 års arbetslivserfarenhet.

Har du arbetat med Siemens styrsystem Desigo ser vi det som positivt. Meriterande är även erfarenhet av arbete med belysningsstyrning.

Du har datorvana och din svenska är god i tal och skrift. Kunskaper i engelska är meriterande.

B-körkort är också ett krav.

Personliga egenskaper
Det här är en roll för dig som har passion för teknik och motiveras av att hitta lösningar samt har kontroll över tekniska system. Du är en person som arbetar noggrant och metodiskt och som har förtroende för dina yrkeskunskaper. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmågan att skaka av dig motgångar och ta itu med dina arbetsuppgifter med ett gott humör.

I rollen kommer du att ha mycket kontakt med kunden, kollegor och leverantörer, vilket ställer ett krav på god social förmåga och tydlig kommunikation. Vi tror att du är en person som trivs i samarbete med andra och som gärna aktivt bidrar till att skapa god stämning på jobbet.

Kontakt
Urval och interjuer sker löpande. Vill du veta mer om rollen? Kontakta Marie-Louise Svensson, Contract Manager tfn: +46 10 559 61 51

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök