Fastighetstekniker

Göteborg

Gillar du att skruva och meka och har du en god teknisk förståelse kring fastigheter är du vår nästa stjärna!

Vi söker en duktig fastighetstekniker som vill kunna utvecklas och växa med vår kund som är en större fastighetsägare. Som fastighetstekniker hos Coor har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor som stöttar varandra i vardagen.

Du kommer att arbeta med fastigheter som ligger i centrala Göteborg och dina arbetsuppgifter är:

·         Utföra skötsel och reparationer.

·         Att effektivt och professionellt utföra planerade ronderingar för tillsyn, skötsel, reparerande och förebyggande underhåll.

·         Att vara kundfokuserad och ha en affärsmässig kontaktyta mot kunden och dess kunder genom att upprätthålla goda kundrelationer.

·         Att arbeta strukturerat och ta ett personligt ansvar för arbetet.

·         Att dokumentera hantering av arbete och åtgärd och ge återkoppling till kund.

·         Att medverka i arbetet med ständiga förbättringar och risker i arbetet.

Vi ser att du har en relevant teknisk utbildning eller minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.

Personliga egenskaper

Då du har mycket kontakt med såväl kunder, entreprenörer och kollegor ställs höga krav på god social förmåga. Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och gillar att skruva och laga själv. Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet då det till viss del kan vara högt tempo.

Du ska behärska god svenska i tal och skrift.

Du är välkommen att kontakta Maria Brandt, gruppchef Coor för mer information. Mail maria.brandt@coor.com Telefon 010-559 51 32.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök