Kökschef till Restaurang Carl-Gustaf

Malmö

Om rollen
Vi söker en Kökschef som har E.K.O. i sig - engagemang, kunskap, omtanke. Den person vi nu anställer och det arbete du dagligen kommer genomföra, är en oumbärlig del av att bygga vårt varumärke. Carl-Gustaf blir vad våra medarbetare gör det till och våra medarbetare blir vad DU gör dem till. Vi söker en trygg och kreativ kökschef. En kökschef med en stark mat- och ledarpersonlighet som kan leda ett köksteam och tillsammans med restaurangchefen skapa en matupplevelse på Restaurang Carl-Gustaf.  I dina arbetsuppgifter ligger att planera menyer och organisera inköp, så att de möter konceptets krav på kvalité, presentation och uppsatta ekonomiska mål. En stor del av din dag tillbringar du i köket med matlagning och handledning. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från ledande position inom restaurangkök. Arbetstiden är främst förlagd dagtid måndag-fredag. 

Den vi söker
Den vi söker har ett engagemang i att vara en kreativ gastronom, som alltid vill utveckla och förbättra den upplevelse du är med och skapar. Ditt driv att göra saker bättre gör också att du uppskattar självständighet både hos dig själv och dina medarbetare. Du föredrar precis som vi att personer hellre gör fel än ingenting alls. Att du själv är road av en helhetssyn på livet och vad som gör det sundare och roligare, är något vi förväntar oss.

Kunskap har du fått inom menyplanering, storköksdrift och matlagning efter många år i branschen. Du kan också en hel del om personal och hur man motiverar dem – du har en naturlig ledarskapsförmåga, men vet att när det gäller att leda en grupp är man aldrig fullärd.

Omtanke visar du genom att du har en fantastisk förmåga att skapa mat som är bra för våra gäster och att du förstår gästens upplevelse. Du kan läsa av människor, vara lyhörd och bygga relationer med våra gäster, leverantörer och din personalgrupp.

Sammanfattningsvis, för att lyckas behöver du vara:
• en stark förebild som skapar en arbetskultur där egna initiativ premieras  
• ödmjuk och prestigelös
• tydlig och kommunikativ
• kreativ och engagerande
• en stjärna på att leverera resultat i alla former

Ansökan
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Sara Persson tel. 010-559 62 74 eller sara.persson@coor.com. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök