LIA praktikant Kyltekniker Linköping

Linköping

LIA-praktikant kyltekniker, Linköping

Från årsskiftet 2019/2020 och under våren, söker vi dig som studerar till kyltekniker och som vill lära känna oss på Coor samt få insyn i det praktiska arbetet.

Du kommer att få möjlighet att praktisera tillsammans med ett team av drifttekniker, driftingenjörer och projektledare vars ansvar är att drifta ett tekniskt avancerat datacenter med den senaste tekniken och häftigaste lösningarna.

 

Några av de områden vi arbetar med är

  • Värme
  • Kyla
  • Ventilation
  • Energioptimering
  • Styr & regler
  • Fastighetsautomation

Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

 

Vi genomför intervjuer löpande, så skicka in din intresseansökan så fort som möjligt, dock senast 15:e december.

 

Välkommen med din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök