LIA praktikant Trädgårdsmästare

Stockholmsområdet

Till våren 2020, söker vi dig som studerar på YH-programmet till trädgårdsmästare och som vill lära känna oss på Coor samt få insyn i det praktiska arbetet.  

 

Som trädgård/parkarbetare är du Coors ansikte utåt mot kund. Du kommer att få möjlighet att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för Coors avtal med kund, såsom:

  • Skötsel av grönytor, rabatter, träd och buskar
  • Nyplanteringar
  • Identifiera förbättrings möjligheter i kundens utemiljö
  • Planering och projektering av kunders grönytor och planteringar 

 

Kontaktuppgifter och övrig information 

Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.  

 

Vi genomför intervjuer löpande, så skicka in din intresseansökan så fort som möjligt, dock senast 15:e december.  

 

Välkommen med din ansökan! 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök