Projektledare/Gruppchef Lindholmen

Göteborg

Gillar du att leverera service med hög kvalitet, kundkontakt och att utveckla människor? Då är detta rätt arbete för dig. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen
Som projektledare/gruppchef ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för att dagligen leverera teknik- och fastighetstjänster till våra kunder. Din uppgift blir att säkerställa och utveckla servicekvalitet, medarbetare och resultat. Du har personalansvar för ett team med 3 medarbetare vilket innefattar ansvar för löpande coaching, utveckling, uppföljning och rapportering. Du är delaktig i budgetarbetet och är ansvarig för att driva utveckling av arbetssätt och rutiner. Vårt mål är att leverera effektiva fastighetstjänster med service i världsklass till våra kunder och du kommer att ha en nyckelroll i den serviceleveransen.

Du som söker
För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person med starkt kundfokus och förmåga att se möjligheter istället för problem. Din styrka ligger i att skapa och bibehålla goda relationer med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.

Vi vill att du har erfarenhet av att leda både projekt och medarbetare samt har goda ledaregenskaper. Du har förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. Du har gymnasiekompetens (ingenjörsutbildning är meriterande), teknisk utbildning eller motsvarande och praktisk erfarenhet som tekniker som tex kyltekniker alternativt elektriker.  Du har tidigare fysiskt arbetat med teknik i en kritisk miljö eller liknande och har lång erfarenhet av projektledning. Du har B körkort och god datorvana, program- och systemvana från ärendehanteringssystem, samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder
Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer att se till att du får utbildning inom de system vi arbetar med samt utvecklas som ledare.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Intervjuer genomförs löpande så vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Sitechef Karin Netz tele 010-559 66 82 eller mail karin.netz@coor.com

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök