Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Våra kunder

Vi har många nöjda kunder i Norrland; stora företag, små föreningar, statliga myndigheter, komplexa verksamheter och spridda adresser.

Det bästa av två världar

Coor som städleverantör ger er det bästa av två världar: ni får ett stort lokalvårdsföretags trygghet och professionalism - och en mindre lokal utövares närvaro och personliga engagemang.

Vår service gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst; sin egen kärnverksamhet. Allt annat kan ni lugnt låta oss ta hand om. Nu direkt och på lång sikt.

för tryggare arbetsplatser

”Vi brinner verkligen för våra kunder!”

Nya förutsättningar och riktlinjer ställer också helt nya krav på städningen:

”För att minska risken för smittspridning på våra kunders arbetsplatser anpassar vi våra tjänster, vi levererar helt enkelt trygghet! Jag älskar kundkontakten och att lista ut exakt vad som behövs, när och hur. Vi kan ofta med kort varsel lösa kluriga städuppdrag.”

CARINA HOLSTRÖM
en av Coors driftchefer i Örnsköldsvik

Vi ser till att du blir nöjd

”Coor håller våra lokaler rena och fräscha så att vi kan utföra vårt jobb. De är lika viktiga lagspelare som vi är; utan rena lokaler så fungerar inte vårt arbete heller!”

JENNIE SVAHN
Hospitality Services Manager, Väderstad

VÄDERSTAD

Det var viktigt för Väderstad att hitta en städleverantör som är riktigt duktiga inom både renhållning, service och bemötande.

Läs mer om vårt samarbete ➝

GKN AEROSPACE

När ett uppdrag både ställer höga krav på säkerheten, driften och är logistiskt komplex blir ett nära samarbete nyckeln till framgång.

Läs mer om vårt samarbete ➝

Henrik ger er smarta städlösningar

”Vi städar i alla möjliga lokaler och till alla möjliga företag och organisationer.  Inget uppdrag är det andra likt... förutom såklart att det blir lika rent överallt!”

Henrik berättar att han har vuxit upp som en del av den norrländska städbranschen och det nog inte finns några önskemål, krav eller behov som han inte kan hitta lösningen på. Han vill passa på att påminna om att ju fler tjänster en och samma serviceleverantör utför, desto smartare blir lösningen!

Hör av dig till Henrik för ett bra förslag på vad Coor kan göra för just ditt företag.

Henrik Fahlén

Servicesäljare i Norrland

Hitta ditt lokala kontor här... eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Kontakta oss