Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Coor hos Swedbank

Coor har tecknat ett fyraårigt avtal med Swedbank med uppstart 15 december i år. På den här sidan hittar du våra lediga jobb inom uppdraget.

Information om uppdraget

Inom uppdraget ingår alla Swedbanks kontor i Sverige. Coor står för en bred integrerad tjänsteleverans, vilket innebär att vi levererar flera olika tjänster. Vi kommer bland annat bemanna och ansvara för reception, konferens, lokalvård, teknisk service, projektledning, administrativa tjänster, kaffe, frukt, växter och vaktmästeri.  

Det betyder, bland många saker, att tillhandahålla en bra reception, gott kaffe, en påfylld fruktkorg, att kontorsmaterial är påfyllt, att glödlamporna är bytta och utveckling av arbetsmiljö och kontor. 

Kort och gott, en bra upplevelse på alla nivåer och att göra vardagen på arbetsplatsen till ett ställe där både medarbetare och besökare trivs. 


Möt några av våra medarbetare

Hos oss arbetar fler än 13 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter, men med några saker gemensamt – vi trivs bäst när vi arbetar tillsammans, vi gillar att utvecklas och vi ger gärna det där lilla extra. Här berättar några av våra medarbetare om hur det är att jobba på Coor!


Det här erbjuder vi

Vi människor växer när vi känner oss trygga och är uppskattade.
Vi får fler idéer och mer inspiration när vi blir uppmuntrade
istället för begränsade.

Hos oss får du förtroende. Med en säker arbetsmiljö och med schyssta villkor som grund får du ett stort ansvar och utrymme.

 • En trygg och säker arbetsmiljö
 • Fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension och försäkringar
 • Friskvårdsbidrag
 • Föräldralön
 • Möjlighet till kompetens- och karriärutveckling
 • En varm och inkluderande arbetsmiljö

Frågor och svar

 

Vilka roller finns det att söka?
Du hittar alla våra lediga jobb inom uppdraget här ovanför. Du når även alla våra lediga jobb på Coor om du klickar här.

Hur ser rekryteringsprocessen ut?
Du söker tjänsterna via vår hemsida. Vi går igenom alla ansökningar löpande och om du går vidare får du träffa ansvarig chef på en intervju. Vi tar alltid referenser på de personer som vi vill erbjuda ett jobb. I vissa roller kan bakgrundskontroll och kreditupplysning genomförs på slutkandidat och det framgår under övrig information i annonsen.

Vilken anställningsform avser rekryteringarna?
Vi erbjuder tillsvidareanställning på hel eller deltid med sex månaders provanställning. Det framgår i annonsen vilken tjänstgöringsgrad rollen har.

Har Coor kollektivavtal?
Ja, Coor har kollektivavtal.

Hur gammal måste man vara för att jobba här?
Du behöver ha fyllt 18 år.

Måste jag kunna prata svenska?
Du behöver behärska svenska både i tal och skrift.

När ska man börja arbeta?
Senast den 15 december 2023, vid uppdragets start.


Du är skillnaden

På Coor möter vi varandra med nyfikenhet och är stöttande.
Hos oss jobbar människor med olika personlighet, bakgrund och talang tillsammans. Brinner du också för service? Läs mer om att jobba på Coor: