Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Coor hos Locum

Vi har tecknat nya avtal med Locum gällande leverans av fastighetsservice till ett flertal sjukhus i södra Stockholm samt Södertälje. De nya avtalen träder i kraft 1 juni 2024. På den här sidan hittar du de lediga tjänster som finns inom uppdraget.

Medarbetare på Coor

Information om uppdraget

Coor kommer att ha hand om tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll inom fastighetsteknik, vilket inkluderar medicinska gaser, reservkraft, hissar samt närliggande tjänster inom fastighetsförvaltning. Uppdraget omfattar ett fastighetsdriftansvar för bland annat Södertälje, Rosenlunds, Maria, Nacka, Dalens och Handens sjukhus. Totalt omfattar avtalen en byggnadsyta på ca 315 000 kvadratmeter sjukhus.

Coor har sedan tidigare ett avtal med Locum vad gäller St:Görans sjukhusområde i Stockholm. Nu ser vi fram emot att utveckla samarbetet ytterligare!

Möt några av våra medarbetare

Hos oss arbetar fler än 13 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter, men med några saker gemensamt – vi trivs bäst när vi arbetar tillsammans, vi gillar att utvecklas och vi ger gärna det där lilla extra. Här berättar några av våra medarbetare inom olika fastighetsleveranser om hur det är att jobba på Coor!


Frågor och svar

Vilka roller finns det att söka?
Du hittar alla våra lediga jobb inom uppdraget längre upp på denna sida. Du når även alla våra lediga jobb på Coor om du klickar här.

Hur ser rekryteringsprocessen ut?
Du söker tjänsterna via vår hemsida. Vi går igenom alla ansökningar löpande och om du går vidare får du träffa ansvarig chef på en intervju. Vi tar alltid referenser på de personer som vi vill erbjuda ett jobb. Denna tjänst omfattar säkerhetsprövning med tillhörande bakgrundskontroll där svenskt medborgarskap är ett krav. Mer om vår rekryteringsprocess kan du läsa här.

Har Coor kollektivavtal?
Ja, Coor har kollektivavtal.

Vilken anställningsform avser rekryteringarna?
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Vilka arbetstider gäller?
Dina arbetstider är kl. 07:00-16:00 på vardagar. Beredskap ingår i tjänsten.

Hur gammal måste man vara för att jobba här?
Du behöver ha fyllt 18 år.

Måste jag kunna prata svenska?
Du behöver behärska svenska både i tal och skrift.

När ska man börja arbeta?
Vi kommer att anställa löpande fram till 1 maj 2024. Du kan under tiden fram till uppdragsstart komma att bli placerad på S:t Görans sjukhus där du får möjligheten till att lära känna Coor lite bättre och framförallt dina kompetenta kollegor i vår existerande fastighetsleverans samt delta i utbildningar.


Det här erbjuder vi på Coor

Vi människor växer när vi känner oss trygga och är uppskattade. Vi får fler idéer och mer inspiration när vi blir uppmuntrade istället för begränsade.

Hos oss får du förtroende. Med en säker arbetsmiljö och med schyssta villkor som grund får du ett stort ansvar och utrymme.

 • En trygg och säker arbetsmiljö
 • Fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension och försäkringar
 • Friskvårdsbidrag
 • Föräldralön
 • Möjlighet till kompetens- och karriärutveckling
 • En varm och inkluderande arbetsmiljö


➝ Läs mer om att jobba inom fastighetsservice på Coor


  

Du är skillnaden

På Coor möter vi varandra med nyfikenhet och är stöttande.
Hos oss jobbar människor med olika personlighet, bakgrund och talang tillsammans. Brinner du också för service?
Läs mer om att jobba på Coor: