Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

”Det har varit tufft, lärorikt och jättekul!”

När Åsa Sjödin fick frågan om att bli regionchef inom lokalvård på Coor såg hon en chans att utvecklas inom ett nytt område som hon ändå delvis hade lång erfarenhet inom. ”För mig kändes det jättespännande”, berättar Åsa som idag arbetar i Sundsvall.

Åsa Sjödin på Coor

I förvärvet av Norrlands Miljövård våren 2020 följde Åsa Sjödin med över till Coor. Hon hade arbetat inom bolaget i 20 år i olika roller.

– Jag började med att svara i telefon och skötte löner på vårt huvudkontor som låg i Kramfors. Sedan började jag jobba på kundsidan med fakturering och kundavtal. Jag har även varit även med vid implementeringarna av våra tidigare system, bland annat Tengella.

Idag är du regionchef på Coor, hur kändes det när du fick frågan?

– För mig kändes det jättespännande. Jag tycker att det är roligt att testa och utmana mig själv. Det var en stor förändring att gå från administration till att kliva över på driftsidan. Nu är jag lite varmare i kläderna och jag har en större förståelse för driften, det är mycket våra driftchefer ska rodda i. Då finns jag där för att hjälpa och stötta så att deras vardag blir drägligare. Det har varit och är tufft, lärorikt och jättekul!

Vad uppskattar du med att ha Coor som arbetsgivare?

– Vad jag tycker är roligt med Coor är att man kan få en chans att utvecklas, som jag har fått nu. Det känns tryggt att ha Coor i ryggen som ett skyddsnät. Det finns färdiga rutiner och en struktur. I ett mindre bolag får man ofta uppfinna mycket utifrån behovet just då. Hos Coor finns stabiliteten, tryggheten och möjligheten till utveckling. Här finns också väldigt många härliga människor. De  jag har kontakt med och som har hjälpt oss på den här resan har varit helt fantastiska.

november 2021