Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Utvecklas med Coor

På Coor har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling.

Lediga jobb
Tjänster inom fastighetsservice | Coor

Du är viktig på Coor

Du är proffs på ditt jobb och bidrar i arbetet med att förändra och förbättra hur vi arbetar. Framför allt hur vi kan se till att våra kunder upplever en bättre service, men även hur vi kan utveckla vårt arbetssätt och interna processer. Förbättringsarbetet uppmuntras och uppmärksammas på olika sätt på Coor.

Du kan påverka din arbetssituation, och ska ha bra förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Du kan påverka din arbetssituation, och ska ha bra förutsättningar för att göra ett bra jobb. Varje år har du och din chef ett utvecklingssamtal där ni tillsammans gör en utvecklingsplan med dina individuella mål, aktiviteter och insatser för att du ska uppnå dina mål.

Du har också möjligheter att byta arbetsuppgifter inom Coor. Vi är ett stort företag vilket betyder flera möjligheter för dig att byta arbetsuppgifter beroende på vad du vill göra.

Medarbetarna är Coors viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Vår ambition är att du som medarbetare ska känna att du inte bara är din jobbtitel, du är mycket mer än så.