Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

"Att ge bra service tycker jag är superroligt!"

Med ett genuint intresse för kundrelationer och service har Felix Wikgren, gruppledare, engagerat tagit sig an nya utmaningar på Coor. Han började som vaktmästare 2013 och arbetar idag som gruppledare.

 Jobba hos oss Felix | Coor

Berätta om ditt arbete!

– Jag arbetar som gruppledare och är ansvarig för två godsmottagningar i Kista. Jag är kundansvarig för alla kunder i båda husen. Mitt ansvar är att se till att kunderna får den service de önskar i sina lokaler. Vissa vill ha nya skrivbord, entrémattor eller kanske en kaffemaskin.

Hur länge har du arbetat på Coor? Bytt roll eller samma?

– Jag började som vaktmästare nästan direkt efter gymnasiet och lärde mig på så vis det praktiska. Efter tre år som vaktmästare hade jag lärt mig mycket och blev sedan arbetsledare.

Nyfiken på nya utmaningar gick Felix snart vidare och blev därefter godsansvarig och är idag gruppledare.

– Jag tog väldigt mycket ansvar direkt när jag kom till godset. Jag ville framåt och hade inga problem med att prata med kunder. Jag sög åt mig allt som en svamp och berättade på utvecklingssamtal att jag ville mer. Nu har jag varit här i Kista väldigt länge och är den som kan allt och som alla frågar. Men det finns en spänning i att vara ny, för jag tycker väldigt mycket om att lära mig nya saker.

Vad är det bästa med att arbeta på Coor?

Kollegorna jag jobbar med, friheten jag har samt den utvecklingsmöjlighet som finns inom företaget. Jag tycker kundrelationer är spännande. Att ge bra service tycker jag är superroligt. Med varje kund kommer också en ny utmaning, hur kan jag möta denna kund på bästa sätt och hur kan jag leverera service i världsklass? Jag har även fått möjlighet att praktiserade på olika siter för att se hur man jobbar där. Eftersom jag hela tiden vill utvecklas är det perfekt att få möjligheten till praktik inom andra Coor-kontrakt.

Mars 2021