Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

"Coor som arbetsgivare känns väldigt trygg"

Irene Sjöström har arbetat som receptionist och kundvärd hos en kund i Härnösand i 5 år. – Coor som arbetsgivare känns väldigt trygg, säger hon.

Irene Sjöström | Coor

Irene tar hand om kundens besöksmottagning och hanterar många olika delar av leveransen tillsammans med sin kollega. Det handlar om kök, kaffemaskiner, posthantering – ja egentligen allt utom lokalvård.

– Nu har jag också börjat med förbättringsarbete. Jag är förbättringscoach vilket innebär att vi hela tiden ska jobba med att utveckla vår leverans till kunden. Vi upptäcker var det finns brister och vad vi kan utveckla.

Sedan Irene började som förbättringscoach har hon fått ännu mer insyn i Coor som organisation.

– Nu är jag med på tåget och ser hur viktigt vårt arbete är och vad vi kan göra. Nu går man inte bara till kontoret och låser upp dörrarna. I förbättringsarbetet har jag utvecklats mycket och fått en bättre insyn i vad vi gör.

Hur känns det att arbeta på Coor?

Coor som arbetsgivare känns väldigt trygg. I det nätverk vi har nu blir man lyssnad på. Jag har en väldigt bra kontakt med både vår gruppchef och sitechef, då kommer man ännu längre i sina önskemål eller om det är något man behöver hjälp med. Det är ett öppet klimat på Coor och det händer grejer i och med att kommunikationen är så bra.