Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

”För mig är chefen det bästa med jobbet"

Som VVS-tekniker är mitt jobb att lösa problem. Det kan handla om kranar som läcker, toaletter som ska lagas eller element som slutat fungera. Jag har jobbat för privatpersoner tidigare, men jag ville mer – jag vill vara del av någonting större.

Meet Coor Jannis

Det är stor press här eftersom det inte får bli några fel: Försörjningen till byggnaden måste alltid fungera. Men jag gillar det, jag gillar att ha ett stort ansvar. Jag har blivit van vid att komma med lösningar, det finns inget annat för det måste bli rätt på första försöket. Men vi hjälps åt allihop, man är aldrig ensam vilket känns tryggt. 

På många av mina tidigare arbetsplatser har jag märkt att man stannar i utvecklingen efter ett tag och att varje dag blir likadan. Det är därför företaget måste utvecklas, annars stannar man i sin egen utveckling. Jag vill ha en arbetsledare som utmanar mig och det gör min chef här på Coor. Jag vill inte bara sitta och fika, jag vill jobba stenhårt.

För mig är chefen det bästa med jobbet. Han vågar tänka utanför boxen och får oss att testa nya saker, men förstår samtidigt vad vi håller på med och vad det finns för begränsningar. Han är rättvis och får oss att utvecklas som personer och arbetskamrater. För honom är det heller inte bara jobb, jobb, jobb. Han märker hur vi mår och frågar mig hur jag ser på min framtid – vad jag vill göra härnäst. Han bryr sig, på riktigt.