Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

"Alla är väldigt generösa med sin tid"

När Johanna Ulfsberg fick frågan om att gå över som HR-ansvarig på Addici Security tog hon chansen. – Jag har känt från start att jag har fått sånt stort förtroende, berättar hon.

Johanna Ulfsberg parktik på Coor

2017 tog Johanna Ulfsberg, HR-ansvarig på Addici, examen från Arbetsvetarprogrammet. Under studietiden arbetade hon extra på Coor och sedan gjorde hon även sin praktik på Coors HR-avdelning. Efter examen fick hon fortsatt anställning och blev något senare även HR-specialist.

– När jag började på Coor hade Addici för tillfället inte någon egen HR-funktion. Jag kom i ett senare skede i kontakt med Johan Färm och fick höra hur hans framtidsvision såg ut för Addici. Då kände jag direkt att det var något jag ville jobba mot och vara en del av.

Hur ser du på utvecklingsresan du fått göra inom Coor?

– Jag har känt från start att jag har fått ett sånt stort förtroende. Det är enklare att göra ett bra jobb då. Jag har utvecklats hur mycket som helst under mina år på Addici. Jag har mer eller mindre fått bygga upp en hel HR-funktion. Det finns inga områden jag inte har utvecklats inom, mycket tack vare mina fantastiska kollegor. Jag har också alltid haft möjlighet att vända mig till mina HR-kollegor på Coor och jag ingår i alla Coors HR-forum och har möjlighet att bolla saker även med dem, vilket är väldigt uppskattat.

Vad uppskattar du på din arbetsplats?

– Alla är väldigt generösa med sin tid. Behöver man hjälp med något så får man det, oavsett vem man pratar med. Jag upplever att alla gärna vill dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Det finns heller ingen prestige utan man hjälper varandra och det är en naturlig del här på Coor. Alla är vi ett och samma.