Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

"Man måste vara lite av en detektiv"

Snart har det gått fem år sedan Josefine Brynne började arbeta på Coor. Hon har redan fått möjligheten att testa på olika roller inom organisationen – service har alltid varit den röda tråden.

Jobba hos Coor, headerbild 8, Josefine

– Innan jag började jobba på Coor jobbade jag bland annat med patientkost och fältförsäljning. Jag började jobba som lokalvårdare på Karolinska Universitetssjukhuset 2016.

Med en bakgrund inom restaurang och patientkost tvekade Josefine inte att söka tjänsten som restaurangbiträde på restaurang Livet på Karolinska.

– Det estetiska har alltid tilltalat mig men jag har arbetat mycket inom service. Sommaren 2018 fick jag möjlighet att byta tjänst igen, då blev det inom telefoni.

Idag arbetar Josefine som telefonist för tre olika kunder. Hon tar emot frågor via mejl och telefon.

– Jag tar emot felanmälningar och ger återkoppling i olika ärenden. Man får många frågor och ibland måste man vara lite av en detektiv.

Vad uppskattar du med att ha Coor som arbetsgivare?

– Det finns goda chanser till att utvecklas och testa på nya roller inom Coor. Det finns så många olika arbetsroller här. På Coor har jag vågat testa något nytt och man har fått tid att komma in i nya rutiner. För mig är det väldigt viktigt med bra arbetsmiljö.