Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

”Det finns inget som heter vi brukar göra så”

Jag är ingen akademiker. Jag är praktisk lagd och vill jobba med människor, det var därför jag blev kock från början. Viktigast för mig är att leverera riktigt bra service – och då behöver jag förstå vad kunden vill ha.

Klaus Mat & Dryck | Coor

I mitt arbete som sous-chef är jag restaurangchefens högra hand. Jag jobbar mycket med planering och med att guida personalen, sen beställer jag varor och gör kontorsarbete. Det är väldigt blandat – jag gillar variationen och att jag får ta mycket ansvar.

På Coor finns det inget som heter ”vi brukar göra så”, det finns en framåtanda här och kommer någon på en bra idé är det aldrig långt från tanke till handling. Jag har jobbat här i tre år nu och bara under den tiden har vi utvecklat restaurangen massor. 

Hela teamet är med i planeringen och vi jobbar med menyn varje vecka – vi fortsätter oavbrutet att experimentera. Dessutom kommer vår kreativa kökschef på besök ett par gånger om året. Han uppdaterar oss på de nya trenderna i branschen och hjälper oss i idéarbetet. Vi jobbar också hela tiden med vårt matsvinn och använder oss av lösningar för att minska vår miljöpåverkan. Vi nöjer oss inte. 

Den där optimismen och möjligheten att utvecklas är viktig för mig, men det jag gillar mest med jobbet är mina kollegor. Det är det bästa med Coor, att man tar ett så stort socialt ansvar för sina medarbetare. 

Vi är femton stycken i restaurangen och vi gör allt tillsammans. Då blir det bäst.