• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Addici Security söker erfarna Butikskontrollanter

Ansök

Vi på Addici Security behöver förstärka vårt team och söker nu erfarna och utbildade Butikskontrollanter till Stockholmsområdet för omgående anställning. Vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk, är självgående och snabbtänkt. Främsta arbetsuppgifterna är att hålla uppsikt över kunderna samt ingripa vid ringa stöld eller stölder och skadegörelse utefter de regler och lagar som finns. Tjänsterna som erbjuds är behovsanställningar med varierade arbetstider. 

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Vi fäster stor vikt vid att:
• Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
• Du har god kommunikationsförmåga
• Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

 Vidare vill vi att du har:

• Genomfört VU1, VU2 med godkänt resultat
• Har en BK-utbildning (butikskontrollant)
• Gymnasiekompetens
• Förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift 
• Ostraffad samt har en ordnad ekonomi

Övrigt:
Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

För mer information och frågor, kontakta driftchef Elie El Assouni via elie.elassouni@coor.com alt. 0733-25 90 81.

Ansökningar tar vi endast emot via ansökningsknappen nedan.
Urval och intervjuer genomförs löpande och vi önskar din ansökan senast 30 oktober 2021. Observera att eventuellt kan tillsättning ske innan annonstidens slut.

Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök