Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Addici Security söker Platsansvarig till Borealis

Ansök

Stenungsund

Nu finns en spännande möjlighet för dig som vill leda och utveckla en stor säkerhetsleverans hos oss på Addici Security!

Om rollen
I rollen som Platsansvarig kommer du att ha ansvaret för att driva och utveckla en av våra leveranser av säkerhetstjänster på Borealis i Stenungsund, vilken består av säkerhetsvakter. Detta kommer du främst att göra genom:

  • Engagerat ledarskap: Du ansvarar för att kunden och medarbetarna är nöjda samt att leveransen håller avtalad kvalitet genom daglig samordning och ledning.
  • Utveckling och kommunikation: Du för en kontinuerlig dialog med kundens representanter och tar vara på framförda önskemål och behov. Du ser hela tiden till att utveckla samarbetet med egen personal och underleverantörer genom att förfina leveransen. Du kommer vara vår representant för leveransen inom olika samverkans- och utvecklingsforum.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda, driva och utveckla en verksamhet med högt ställda leveranskrav. Du har med fördel bakgrund från industribrandkår eller liknande, detta då leveransen till stor del handlar om arbetsplatssäkerhet, heta arbeten, arbeten i slutna utrymmen samt räddningsplanering.  

Då tjänsten omfattar en hel del administrativt arbete behöver du vara van att hantera Officepaketet och att arbeta strukturerat, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi förutsätter att du är trygg i ditt ledarskap, har en öppen attityd och förmågan att skapa goda relationer med såväl kunder, kollegor och personal. Som person har du förmåga att bygga ett framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.

Du är flexibel och van vid att arbeta i en föränderlig arbetssituation samt är strukturerad och duktig på att planera. Du har en förmåga att se möjligheter istället för problem.

Vi erbjuder,
Addici erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter
För mer information, vänligen kontakta Operativ chef, Michael Wallin, på Michael.Wallin@coor.com. Ansökningar hanteras enbart via ansökningsknappen nedan.

Sista ansökningsdag är 11 juli 2021, men vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök