Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Addici Security söker Platsansvarig till Borealis

Ansök

Stenungsund

Nu finns en spännande möjlighet för dig som vill arbeta med och utveckla en stor säkerhetsleverans hos oss på Addici Security!

Om rollen
I rollen som Platsansvarig för bevakningen kommer du att ha ansvaret för den dagliga driften och rapporterar direkt till ansvarig driftchefDu kommer främst ansvara för personalplanering och rekrytering till leveransen av bevakningstjänster på Borealis i Stenungsund. Du har ett ansvar gentemot vår kund där du säkerställer en god leverans, har ett intresse för hela affären och förstår alla viktiga delar av den för att kunna upprätthålla hög kvalitet. Du kommer även arbeta med att kontrollera bevakningsinstruktioner samt uppföljning av läroplaner. 

Ditt team består utav cirka 25 väktare varav två gruppledare som arbetar närmast dig för att tillsammans säkerställa den operativa driften. 

Din erfarenhet
Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som har tidigare ledarerfarenhet samt erfarenhet av att hantera kundrelationer på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Du coachar din personal och säkerställer en kvalitativ leverans utav våra tjänster. Vidare ser vi det som en förutsättning att du har förmågan att strukturera, delegera och prioritera arbetsuppgifter. 

Som platsansvarig ser vi det som meriterande om du har erfarenhet inom säkerhetsbranschen, gärna i ledande befattning. Tjänsten kräver även att du är utbildad väktare - saknar du den utbildningen kommer vi att utbilda dig. I rollen behöver du även kunna kommunicera väl med dina medarbetare, chef och kund. Det är viktigt att vara lyhörd och ha en god samarbetsförmåga.

Personliga egenskaper
Vi förutsätter att du är trygg i ditt ledarskap, har en öppen attityd och förmågan att skapa goda relationer med såväl kunder, kollegor och personal. Som person har du förmåga att bygga ett framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.

Du är flexibel och van vid att arbeta i en föränderlig arbetssituation samt är strukturerad och duktig på att planera. Du har en förmåga att se möjligheter istället för problem.

Vi erbjuder,
Addici erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter
För mer information, vänligen kontakta Operativ chef, Michael Wallin, på Michael.Wallin@coor.com. Ansökningar hanteras enbart via ansökningsknappen nedan.

Sista ansökningsdag är 10 juli 2022, men vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök