• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Addici Security söker Säkerhetsvakter till Borealis

Ansök

Stenungsund

Nu finns en spännande möjlighet för dig som vill bidra till en stor säkerhetsleverans hos oss på Addici Security!

Om rollen
I rollen som Säkerhetsvakt kommer du vara en del av en av våra leveranser av säkerhetstjänster till Borealis i Stenungsund. Leveransen består av vakter utbildade i heta arbeten, arbeten i slutna utrymmen samt räddning. Du kommer att arbeta med att skapa en trygg och säker arbetsplats för alla som arbetar på Borealis. För att kunna möta vår kunds behov söker vi både efter dig som är intresserad av en deltidsanställning alternativt en behovsanställning.

Din erfarenhet
Då leveransen till stor del handlar om arbetsplatssäkerhet, heta arbeten, arbeten i slutna utrymmen samt räddningsplanering är det en stor fördel om du har erfarenhet och utbildning inom dessa områden. Då leveransen ställer höga krav på arbetsplatssäkerhet är det viktigt att du har hög grad av säkerhetstänk som du även kan förmedla vidare till din omgivning. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver i denna roll behärska både svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi erbjuder
Addici erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats där kulturen kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter
För mer information, vänligen kontakta Platsansvarig, Tony Nilsson Johansson, på Tony.NilssonJohansson@coor.com . Ansökningar hanteras dock enbart via ansökningsknappen nedan.

Sista ansökningsdag är 31 oktober, men vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande. 
Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök