Addici Security söker serviceinriktade väktare

Västerås

Addici Security har fått det stora förtroendet att leverera service till HFG i Västerås i form av bevakning som en del av säkerhetsleveransen. Uppdraget ställer höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos HFGs anställda och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Vill du göra det tillsammans med oss? 

Addici Security söker nu stationära Väktare till HFG-leveransen i Västerås med start 01 Mars 2021.

Arbetsbeskrivning

I rollen som stationär väktare arbetar du framförallt med att ta emot besökare, ufärda besökspass, samt kameraövervakning.

Viss rondering på objekten förekommer. För att trivas i rollen hos oss tror vi att du önskar ett omväxlande arbete, med nogrannhet och service som ledmotiv.

Vi söker dig som brinner för att skapa säkerhet och trygghet samtidigt som du har en passion för service. Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. För att kunna möta vår kunds behov letar vi både efter dig som är intresserad av en heltidsanställning dag eller natt men även dig som vill arbeta extra vid behov.

 

Vår kandidat

Vi fäster stor vikt vid att du som väktare hos oss:

  •  trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
  •  Erfarenhet av Fastighetsjour/Larmhantering
  •  tycker om att leverera service, är positiv och utåtriktad
  •  har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
  •  har god kommunikationsförmåga
  •  innehar hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
  •  givetvis är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

För att vara behörig för denna tjänst krävs det att du har en giltig väktarutbildning. Det är även viktigt att har förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av såväl stationär bevakning som av serviceyrket.

Övrigt

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Kontaktuppgifter och övrig information

Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, det vill säga, utifrån arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information och frågor, vänligen kontakta driftchef Elie El Assouni via Elie.ElAssouni@coor.com

Ansökningar tar vi endast emot via ansökningsknappen nedan.

Urval och intervjuer genomförs löpande. Observera att eventuellt kan tillsättning ske innan annonstidens slut.

Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök