• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Affärsutvecklare till Addici Security

Ansök

Stockholmsområdet

Är du en strukturerad person som trivs i ett snabbt utvecklingstempo med en förmåga att uttrycka dig i text och har ett öga för formgivning? Vill du vara med på Addicis fortsatta framgång och bidra med idéer och initiativ? Då kan det vara dig vi letar efter!

Om rollen
Coors dotterbolag Addici Security utökar nu sitt team och söker efter dig som vill vara med och driva, stötta och sprida utvecklingen i företaget. Vi kan nu erbjuda en fantastisk möjlighet för dig som är i början av din karriär och som vill växa in i en affärsutvecklingsroll tillsammans med bolaget och vara med på vår tillväxtresa. Tjänsten som affärsutvecklare är bred och spelar en central roll i organisationen genom att stödja VD och affärsutveckling i de utvecklingsprojekt och affärer som sker. Du kommer att arbeta gränsöverskridande inom Coor-koncernen och samarbeta med flera funktioner i olika länder.

Samtidigt som du arbetar kreativt med att bidra i säljarbete och anbudsprocesser har du en samordnande roll i utvecklings- och integrationsprojekt. Vi ser därför att en styrka hos dig är att arbeta strukturerat och analytiskt. Då rollen till stor del innebär att skapa säljande budskap och professionell kommunikation ser vi att du har en färdighet för formgivning i bild och text, både på svenska och engelska samt en välutvecklad kommunikationsförmåga.

För att trivas i denna roll och vara framgångsrik i ditt arbete tror vi att du är en positiv och lösningsorienterad person med god initiativförmåga och med ett naturligt driv. Du kommer vara spindeln i nätet för att ta fram bra anbud, vi ser därför att samarbete faller sig naturligt för dig. Du är flexibel med en förmåga att ha många bollar i luften samtidigt och trivs med ett högt tempo i ditt kreativa arbete.   

Du har en relevant eftergymnasial utbildning, det är dock inget krav med erfarenhet av säkerhetsbranschen. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av projektledning eller konsultbakgrund.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med utgångspunkt på vårt huvudkontor i Kista. Du kommer att rapportera direkt till VD och tillhör en organisation med engagemang, positivitet och framåtanda.

Ansvarig för denna rekrytering är HR-ansvarig Johanna Ulfsberg, för kontakt och eventuella frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till: Johanna.Ulfsberg@coor.com

Sista ansökningsdag är 19 december 2021, intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök