Arbetsledare för driftgruppen till ICA Hacksta

Västerås

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till ICA Hacksta. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin!

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och driftstjänsterna på ICA-lagret. Vi ansvarar för alla de stödfunktioner som behövs för att verksamheten ska kunna utföra sitt viktiga uppdrag. Vi söker nu en arbetsledare till vårt fastighetsteam på ICA Hacksta, med anställningsstart omgående. Är du vår nya stjärna som vill vara med och skapa framgång?

Om rollen
Som arbetsledare rapporterar du direkt till driftchefen och kommer att arbetsleda en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp om 6 tekniker/fastighetsskötare. Du kommer att arbeta både självständigt och i team med att säkerställa de tekniska systemens funktion, fastighetsskötsel och utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Leda och fördela arbetet inom arbetsgruppen
 • Medverka vid framtagandet av rutiner och arbetssätt
 • Rondering, tillsyn och skötsel
 • Felavhjälpande underhåll
 • Planerat underhåll
 • Uppdragsbaserade arbeten
 • Delta i utvecklingsprojekt

I tjänsten som arbetsledare ingår även beredskap. Arbetsplatsen är ute hos vår kund på Hacksta i Västerås.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande förvärvade erfarenheter inom fastighetsbranschen. Du har erfarenhet från drift av komplexa anläggningar och avancerade integrerade system inom VVS och Styr och övervakning. Du har passion för fastighetsteknik, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. Kunskaper i engelska är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en tydlig och rak ledare som för gruppen framåt med hjärtat på rätt plats. Då du har mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor ställs höga krav på god social förmåga. Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och har förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmågan att analysera och förklara de tekniska sambanden. Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet. Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Vår vision är att leverera meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta Sitechef Ludvig Karlsson på telefonnummer 070 298 30 59 eller driftchef Anders Holmberg på telefonnummer 070 297 03 15

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan. Anställningsstart omgående, alternativt enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

 • Fast lön: Enligt kollektivavtal.
 • Tillträdesdatum: Omgående alternativt enligt överenskommelse.
 • Rekrytering sker löpande
 • Arbetstider må-fredag (07-16:00) men beredskap ingår även i tjänsten.

 *Vi ser gärna kvinnliga sökanden 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök