Affärsutvecklare/Arbetsplatsstrateg till Coor Advisory

Stockholm

Vill du vara med och skapa Sveriges mest attraktiva och hållbara arbetsplatser? Vi på Coor Sverige söker en arbetsplatsstrateg till vår verksamhet Coor Advisory, en spännande möjlighet att få jobba med strategiska frågor om framtidens arbetsplats. Vi letar efter dig som delar våra värderingar och ambition samt har ett genuint intresse av att utveckla verksamheter där arbetsplatsen är ett viktigt strategiskt verktyg.

Om organisationen
Coor Advisorys vision är att skapa Sveriges mest attraktiva och hållbara arbetsplatser som bidrar till välmående och motiverade människor. Vi är en viktig del i Coors vision att skapa Nordens mest välmående och välfungerande arbetsmiljöer. Som arbetsplatsstrateger arbetar vi bland annat med att:

 • Driva arbetsplatsutveckling hos både befintliga och nya kunder genom konsultuppdrag där vi stöttar kunden genom hela förändringsresan från förstudie och analys till implementation och uppföljning. Vi säkerställer att arbetsplatsen och arbetssätt fortsatt utvecklas och ligger i linje med verksamhetens strategi.
 • Positionera och sälja in Coor som experter inom arbetsplatsförändring. Bevaka marknad och trender samt att nå ut med erfarenhet och kompetens via diverse kommunikations- och marknadsföringskanaler.
 • Utveckla Coor Advisorys erbjudanden för att säkerställa att vi forstatt kan tillhandahålla en spets inom aktuella områden som just nu är ”framtidens arbetsplats” och vilka effekter Corona har långsiktigt på kontorets utformning.

Coor Advisory tillhör Affärsutveckling Sverige som har ansvar för tillväxten på den svenska marknaden. Inom enheten finns även funktionerna Försäljning, Affärsutveckling, Marknadsföring och Innovation. Som konsult inom Coor Advisory är du en del av ett team med sex konsulter och du rapporterar till teamets chef Josefine Mordenfeld som tillhör Affärsutveckling Sveriges ledningsgrupp.

Om rollen
Som konsult hos oss har du en nyckelroll i våra uppdrag och du kommer både planera och driva förstudier i syfte att identifiera utvecklingspotential, ta fram strategier, stötta i genomförande av förändringar samt realisera effekter. 

Rollen kräver projektledarerfarenhet, erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning samt vana av att ta kunddialoger och presentera resultat i styrgrupper. Erbjudandeutveckling och sälj ingår i rollen såväl som att ständigt hålla sig uppdaterad kring trender på området för att säkerställa att vi kompetensmässigt fortsätter att vara en strategisk spets inom Coor.

Ditt första uppdrag är redan klart och i det kommer du arbeta med Coors största och mest strategiska kund med huvudkontor i Stockholm. Du kommer att ansvara för att driva innovation och medarbetarupplevelse på arbetsplatsen hos kunden genom vår befintliga serviceleverans.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill vara med och bidra till vår och våra kunders framgång. Du tycker det är spännande att arbeta med arbetsplatsrelaterade frågor och innovationer samt följer med i de senaste trenderna på området.

För att passa i rollen och företaget behöver du:

 • God förmåga att vara inlyssnande och skapa engagemang i din omgivning
 • Kunna skapa förtroende på olika nivåer i en verksamhet och trivas med att presentera och tala inför folk
 • Vara relationsorienterad, tycka om att bygga nätverk och du har med fördel redan ett etablerat nätverk
 • Vara en prestigelös lagspelare som gärna jobbar i team och alltid har kundens unika behov och mål för dina ögon
 • Vara en kreativ problemlösare, ta dig an uppgifter med stort engagemang, våga prova nytt och tänka innovativt
 • Ha ett analytiskt och affärsmässigt tänk samt ett flexibelt förhållningssätt
 • Klara av att balansera de olika uppgifterna att utveckla nya erbjudanden, marknadsföra Advisory både externt och internt , sälja uppdrag till våra kunder samt leverera i projekt

Erfarenhet och kompetens:

 • Du har en akademisk bakgrund och några års arbetslivserfarenhet
 • Vi ser att du har erfarenhet av projektledning och affärs- och verksamhetsutveckling, gärna med tidigare erfarenhet som managementkonsult
 • Du har med fördel erfarenhet av att ha arbetat med arbetsplatsstrategiska frågor
 • Du besitter erfarenhet av att presentera ett resultat för kund och sammanställa slutrapporter
 • Mycket goda kunskaper i Power Point och goda kunskaper i Excel är ett måste
 • Du behöver ha vana av att sälja och leverera konsultuppdrag
 • Flytande i både tal och skrift i svenska såväl som engelska

Vi erbjuder
Att vara konsult inom Advisory innebär att arbeta i en stimulerande miljö med duktiga, ambitiösa och härliga kollegor. Vi erbjuder det bästa från två världar med långsiktigheten i att jobba inom ett stort tillväxtbolag tillsammans med den entreprenöriella andan som en del av ett mindre konsultbolag i det stora bolaget. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder en marknadsmässig lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom Advisory såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du välkommen att kontakta Josefine Mordenfeld, chef för Advisory på 070 083 74 56.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök