Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

AV-tekniker till Coor i Göteborg

Ansök

Göteborgsområdet

Har du ett intresse för teknik och serviceinriktad? Då kanske tjänsten som AV-tekniker på Coor är för dig!

Om tjänsten
I tjänsten ser du till att kunden har en väl fungerande AV-teknik och får den hjälpen som krävs inom överenskommen tid. Du är personen som löser de akuta ärendena.

I uppdraget ingår det uppgifter att:

  • AV-tekniken fungerar i konferensrummen (såsom skärmar, ljud och kablage) samt arbetsytorna
  • Lagar AV-teknik
  • Installation av hårdvara
  • Förvaltning och felsökning

Arbetet sker under vardagar under dagtid med placering i Göteborg.

Din bakgrund
Du har lägst gymnasieutbildning. Utbildning och erfarenhet av liknande tjänster som AV-tekniker är ett önskemål. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du är intresserad av teknik för att passa in för tjänsten. Du har även ett naturligt sinne för service och problemlösning och vana av att kunna hantera kundsynpunkter på ett professionellt sätt. Det är av vikt eftersom du är Coors ansikte utåt mot kund.  Du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft och ser möjligheter i stället för problem.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service som skapar värde, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Du kommer vara en del av ett av Coors mest spännande och utvecklande kundkontrakt, hos en kund som är inne i en mycket spännande fas. I vår serviceleverans har du möjlighet att vara med och påverka och sätta ditt avtryck. Här blir du en del av vårt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans arbetar för att skapa en fantastisk plats att arbeta på!

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Morten Messel, 073-024 32 52.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Ansök