Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Avtalscontroller till Coor i Stockholm

Ansök

Stockholm

Coor har fått det stora förtroendet att leverera fastighetsservice till ett flertal sjukhus i södra Stockholm, S:t Görans samt Södertälje. Med fokus på kompetens, engagemang och samarbete söker vi nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår fastighetsleverans genom kunskap och innovation med fokus på service i stjärnklass!  

I ett nära partnerskap med vår kund spänner sig Coors uppdrag över flera områden där huvuddelen består av teknisk drift och förvaltning. I vårt åtagande ställs det höga krav på oss både gällande kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos sjukhusens medarbetare samt besökare. Coors uppdrag är att säkerställa att den dagliga driften alltid fungerar samt utveckla servicenivån vidare till nya nivåer genom att ha ett ständigt fokus på förbättring och innovation. Vi söker nu dig som vill arbeta som avtalscontroller tillsammans med oss. Vill du vara med och göra skillnad på riktigt?  

Om rollen
I rollen som avtalscontroller samordnar och ansvara du för att rapportering avseende avtalsuppfyllelse sker korrekt avseende innehåll, omfattning, utformning och kvalitet. Du övervakar även övrig rapportering från Coors serviceorganisation vad det gäller leveranssätt, frekvens och att rapportering sker enligt utsatt tid. Du har sammanhållande ansvar för granskning av det löpande arbetet med internrevision av kontraktets funktionskrav samt ser till korrekt fakturering av avtalat vederlag sker varje månad.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Kontrollera tidskrivning och övrig information inför stängning av arbetsorder i Maximo
 • Ta fram statistik och rapporter (internt och externt) från Maximo och Qlikview
 • Skicka rapporter till Driftledare och Projektledare om ärendestatus för att kunna avsluta och hantera pågående ärenden samt säkerställa klar för fakturering.
 • Hantera/registrera kund eller leverantörsfakturor
 • Hantera in och/eller utbetalningar
 • Sköta enklare uppgifter inom bokföring
 • Arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår serviceleverans
 • Att ansvara för att bereda, delta i och dokumentera kundmöten och vara en viktig länk mellan platscheferna och kunderna
 • Ansvara för att utveckla och effektivisera leveransen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning med placering i Stockholm.

Du 
Detta är en spännande roll för dig som har relevant utbildning inom ekonomi och har arbetslivserfarenhet som ekonom, alternativt som ekonomiassistent. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med avtalstolkning samt intern och extern rapportering. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom juridik eller erfarenhet av projektledning är detta mycket meriterande. För den här rollen behöver du ha mycket goda kunskaper svenska i både tal och skrift, samt god engelska i tal och skrift. Du behöver även ha mycket goda kunskaper i Excel samt god datorvana (Office 365). Det är ytterst meriterande om du sedan tidigare har kunskaper i Maximo och Faciliate.

Din personlighet
För att lyckas i den här rollen behöver du vara analytisk, med förmåga till att kunna arbeta både högt och lågt. Vi söker dig som är snabb på att förstå konceptuella sammanhang och som har förmågan till att bryta ner komplexa problem till konkreta aktiviteter. Du arbetar strukturerat och trivs med att planera och att tänka långsiktigt. Vi tror att du besitter ett starkt driv och att du har uthållighet samt fokusförmåga till att nå uppsatta mål. Du väger in det affärsmässiga perspektivet, d.v.s. vad som driver kostnad för kunden och hur det påverkar Coor där du även förstår hur din roll har påverkan på den totala helheten. För att trivas i rollen så besitter du god social kompetens då du kommer att ha mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer där det ställs höga krav på god social förmåga och en positiv grundattityd med fokus på en bra samarbetsvilja.

Vad vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. I vår serviceleverans till dessa sjukhus blir du en del av ett härligt team som tillsammans motiverar och hjälper varandra vidare i skapandet av en fantastisk arbetsplats.

Övrig information och kontaktuppgifter 
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta kontraktschef Simon Turtle, Simon.Turtle@coor.com samt via telefon 070-357 32 21. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Coors kund äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och detta medför att denna roll är säkerhetsklassad. Krav för anställning är godkänd säkerhetsprövning.

Läs gärna om vår rekryteringsprocess här

Vi ser fram emot din ansökan! 

Här hittar du mer info om Coors uppdrag hos Locum. 

Vi har noga övervägt vår rekryteringsstrategi och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt av rekryteringsföretag samt säljare.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Ansök