Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Azure utvecklare

Ansök

Stockholmsområdet

Är du vår nästa kollega?


Coor vill ligga i framkant när det gäller moderna och hållbara lösningar. Integrationsteamet bygger nya integrationer samt moderniserar kontinuerligt äldre lösningar och lägger stor vikt vid att bygga rätt saker på rätt sätt och i rätt tid.
 
Som vår kollega kommer du bli del av ett agilt tvärfunktionellt team bestående av både interna och externa kollegor. I tjänsten ingår bland annat att analysera inkommande affärsbehov, planera och skapa lämpliga lösningar, allt i nära samarbete med IT Service Manager för Integrationsområdet och andra utvecklare som ingår i utvecklingsteamet från våra leverantörer. Du kommer arbeta med såväl modernisering av äldre lösningar som byggnationer av nya integrationer. Här ges du stora möjligheter att lära och utvecklas i olika riktningar.

Du kommer också
- Vara involverad i utvecklingen av vår nya API-lösning.
- Arbeta i en kundnära position.
- Till viss del stötta vår IT-support när de är i behov av hjälp på kodnivå.

För att bli en del av vårt team tror vi att du har arbetat som integrationsutvecklare i några år och känner dig hemma i MS Azure. Du har också en djup förståelse för API-management, logic apps functions och ser dig själv som en problemlösare. Du är strukturerad och detaljorienterad och gillar att guida och inspirera människor runt omkring dig. Agila principer är något du förstår och har erfarenhet av.

Vi tror också att du
- Ser dig själv som en serviceminded lagspelare.
- Är flexibel och kan förstå andras perspektiv.
- Är initiativrik och känner dig trygg i att leda utvecklingsarbete.

Vi ser det som meriterande om du har en akademisk examen inom relevant område såsom ingenjör, informationssystem, data-/systemvetenskap eller likvärdigt.

Bra att veta om tjänsten
Utvecklingsarbetet kommer att omfatta såväl backend- som frontend-lösningar. Positionen efterfrågar därför ett intresse för att förstå helheten, både tekniskt och konceptuellt.

Tjänsten är på hundra procent och är lokaliserad på vårt kontor i Stockholm, Kista. Distansarbete är möjligt utifrån en hybridmodell, beroende på teamets preferenser.

Coor erbjuder
Hos oss får du en stimulerande roll inom en trevlig och tätt sammansvetsad grupp. Du ges stora möjligheter att påverka leverans, arbetssätt och rutiner. Coor är ett entreprenöriellt företag med hög innovationstakt, som månar om sina anställda och har ett modernt sätt att arbeta. Vi lever som vi lär med ett delegerat ansvar och stor frihet. Möjligheter att utvecklas inom ditt område finns både inom enheten såväl som Coor i stort.

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som erbjuder pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök