Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Behovsanställd väktare till Addici i Stenungsund

Ansök

Stenungsund

Brinner du för säkerhet och har ett högt säkerhetstänk? Vill du vara med och bidra till en stor säkerhetsleverans hos oss på Addici Security? Vi söker nu efter väktare till Borealis, är du vår nya stjärna?

Om rollen
Addici Security söker nu stationerade och ronderande Väktare till vår kund i Stenungsund. Vi söker dig som brinner för att skapa säkerhet och trygghet samtidigt som du har en passion för service. Du hamnar med ett sammasvettsat team som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. För att kunna möta vår kunds behov letar vi nu efter dig som är intresserad av en behovsanställning och kan arbeta dagtid, kvällstid och nattetid, vardagar och / eller helger.

Dina arbetsuppgifter kan bl.a vara: 

 • Övervakning av kameror
 • Passeringkontroll
 • Portvakt / Reception
 • Rondering

Vår Kandidat
Vi fäster stor vikt vid att du som väktare hos oss:

 •  Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
 •  Tycker om att leverera service, är positiv och utåtriktad
 •  Har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
 •  Har god kommunikationsförmåga
 •  Innehar hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
 •  Givetvis är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

Giltig väktarlegitimation är meriterande men inget krav. Vi erbjuder väktarutbildnig vid eventuell anställning. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Starkt meriterande är övriga språk och körkort.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Vi erbjuder
Addici erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag. Man har även stora möjligheter att utvecklas inom företaget och ta nya riktningar i branschen.

Ansökan och kontaktuppgifter
För mer information om rollen vänligen kontakta Rekryterande chef Filipe Concalves via Filipe.Goncalves@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök