Bokningsansvarig inom konferens

Ansök

Stockholm

Ligger service dig varmt om hjärtat och du vill växa inom bokning? Då kan det vara dig vi söker! Bli en del av Coor - ett expansivt och innovativt företag där du gör skillnad varje dag.

Om rollen

Vi söker en bokningsansvarig till vår konferens i en händelserik och spännande arbetsplats.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Bokningar av konferenser - ny- och merförsäljning
  • Vara hands on, behjälplig och tillgodose gästers behov under hela konferensupplevelsen: från första kontakt, under konferensupplevelsen på plats till avslut
  • Lägga beställningar av förbrukningsmaterial och förtäring
  • Administration och annan support kopplat till bokningen

Vi erbjuder en heltidsanställning (100%), med inledande provanställning. Arbetet är centralt i Stockholm City under vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Om dig

Vi söker dig som brinner för service och vill driva arbetet till nästa nivå med oss. För att trivas i rollen ser vi att du har:

  • Liknande ansvar av administration eller bokning
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av konferens eller annat serviceyrke är starkt meriterande
  • Viss vana att av arbetsledning
  • Har teknikvana, för att stötta och ger teknisk support till kunder på plats

Du har lätt för att få en helhetsbild och ser till att rätt aktivitet görs för att leverera de bästa servicelösningarna. Du är tillmötesgående och professionell i kontakt med kunder, kollegor och gäster samt har förmågan att se behov innan de uppstår.

Coor erbjuder dig

Här får du en roll med stor frihet under ansvar i en spännande och händelserik arbetsplats med många kontaktytor. Coors viktigaste tillgång är våra medarbetare och för oss är det viktigt att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Då Coor är ett stort och expansivt företag månar vi om din kompetens- och karriärutveckling. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll och drogtest genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? Kika in här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/   

För mer information vänligen kontakta rekryterande gruppchef Caroline Friestedt på caroline.friestedt@coor.com

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med den här rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Bli en del av Coor – vi ser fram emot att höra från dig!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök