Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Brandingenjör

Ansök

Stockholmsområdet

Coor växer och söker nu ytterligare en Brandskyddsingenjör till vår säkerhetsverksamhet med placering i Stockholm! Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen
Coor levererar brandskydd som en del av säkerhetsleveransen till flera av Coors stora kunder. Vi söker nu dig som vill vara med och arbeta mot dessa kunder. Du kommer att ingå i teamet Security Management tillsammans med övriga Säkerhets- och Brandskyddskoordinatorer.

I rollen som Brandskyddsingenjör kan du komma att:

 • Arbeta både självständigt och vara stöd till Coors andra koordinatorer
 • Ansvara för SBA (samordning, planering och arbetsfördelning) samt delta i forum och arbetsgrupper hos våra kunder
 • Agera sakkunnig och ansvarig för tillståndsansökan gällande Brandfarlig vara
 • Agera sakkunnig i regelverk för utrymning, planering och funktion vid ny- till och ombyggnationer samt ansvara för utrymningsövningar och utrymningsplaner
 • Koordinera och genomföra utbildningar inom Brand och räddning
 • Delta i myndighetsbesiktningar, följa upp anmärkningar från revisionsbesiktning på brand-, gassläck- och sprinkleranläggningar
 • Ansvara för insatsplaner och kontakten med Räddningstjänsten och de platsbesök som genomförs hos kunder med tillträdesmässigt komplicerade ytor. Arbeta med projektering, viss kalkylering samt offertarbete inom området.

Din profil
Man lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är Brandinspektör, brandingenjör alt. har en dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat med brandskyddsfrågor under en längre tid. Du har datorvana och utrycker dig väl i svenska i såväl tal som skrift. För att du ska passa i denna roll är det viktigt att du är strukturerad och noggrann, samt tycker om att jobba i team. Det är en merit om du är van att arbeta konsultativt mot kunder utanför den egna organisationen.

Du är metodisk och analytisk och har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara regelverk och dess konsekvenser. Då du har kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor ställs det höga krav på god social förmåga. Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet. Är du rätt person kan vi erbjuda dig varierande arbetsuppgifter inom en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp med stora möjligheter till vidareutveckling.
En viktig del av denna tjänst är att hålla utbildningar både internt och externt.

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Abrahamsson 070 225 8281.

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. 

Svenskt medborgarskap är ett krav liksom B-körkort. Resor i tjänsten förekommer.

Välkommen med din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök