Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Brandman till Coor i Olofström

Ansök

Olofström

Är du en brandman som gillar kundkontakt, trivs med att arbeta i team och verkligen vill göra skillnad? Här blir du en del av ett glatt gäng som stöttar varandra till framgång i en tillåtande miljö med stor frihet under ansvar.

Varmt välkommen till Coor!

Om rollen
I rollen kommer du tillsammans med ett team på ca 6 andra brandmän/kvinnor utföra tillsyns- och skötselarbete relaterat till brandskydd. Vi levererar tjänster inom brandskydd till flera företag inom tillverkningsindustrin. Inom brand och sjukvård jobbar vi till störst del med förebyggande säkerhetsåtgärder men tjänsten innefattar också akuta utryckningar vid larm.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Planera och utföra övningar och utbildningar med kundens deltidsbrandmän samt externa kunder, relaterat till brandskydd.
 • Agera som räddningsledare vid insatser.
 • Tillståndsansvarig för brandfarliga heta arbeten.
 • Rapportera och dokumentera systematiskt brandskyddsarbete (SBA).
 • Underhåll och skötsel av brandbilar och övrig materiel.
 • Vara anläggningsskötare på brand och sprinkleranläggningar.

Placeringsorten är Olofström och tjänsten är ett vikariat på heltid som beräknas pågå till 2024-12-31 med möjlighet till förlängning eller tillsvidaretjänst. Du kommer arbeta i skift där även natt och helgtjänstgöring ingår samt beredskap enligt rullande schema.

Vid beredskap har vi en inställelsetid på 15 minuter vid larm. Beredskap kan ske från hemmet med förutsättning att du kan ta dig till arbetsplatsen inom tidskravet.

Vår kandidat
Du har till viss del relevanta utbildningar inom ramen för tjänsten och innehar kanske rollen som deltidsbrandman idag men vill utöva yrket på heltid. Vi ser gärna att du har erfarenhet av insatsledning inom räddningstjänst och det är en förutsättning att du har B-körkort. Har du dessutom C-körkort eller utbildning inom SMO eller räddningsledare A är det meriterande.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss bör du vara en noggrann, självgående och nyfiken person som är mån om våra nya brandbilar och brandskyddsutrustning, ser framgång med proaktivt förbättringsarbete och brinner för yrket. Du har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig då vi har ett tätt samarbete med kund.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Coor erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats med konkurrenskraftiga löner och beredskapstillägg.

Tillsammans levererar vi meningsfull service!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan och kontaktuppgifter
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med din ansökan. För mer information om tjänsten kan du kontakta driftchef Christian Petersson på 072-371 73 95.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök