Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Cafébiträde med baristakunskaper till Coors restauranger i Stockholmsområdet

Ansök

Stockholmsområdet

Har du en fingertoppskänsla för service och kan leverera ett bemötande utöver det vanliga? Har du erfarenhet som cafébiträde och har baristakunskaper? Då passar den här tjänsten dig!

Vi söker nu nya kollegor till våra restauranger i Stockholm.

Om rollen
Som cafébiträde kommer du ha daglig kontakt med både gäster och medarbetare och du är en av dem som bidrar till en arbetsmiljö med glädje och högt i tak. Oavsett om det är dags för frukost, lunch eller mellanmål så kommer du vara den som välkomnar våra gäster till en kreativ och avslappnad miljö där gott kaffe alltid finns nära till hands. Som cafébiträde tar du en central roll i att skapa kaffekreationer utöver det vanliga samt lägga upp och servera enklare förtäring. Du kommer ha en central roll i att se till att caféet är i toppskick och att alla våra gäster får service i stjärnklass.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

 • Ge service till våra gäster 
 • Skapa kaffekreationer med vår moderna espressomaskin
 • Lägga upp och servera mat
 • Försäljning av varor över disk
 • Fylla på varor 
 • Ta emot leveranser och hantera disk och avfall

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholmsområdet och vi tillämpar en provanställning på 6 månader. Arbetstiden är förlagd till vardagar på dagtid.

Vår kandidat
Detta är en roll för dig som har tidigare erfarenhet av arbete i café och har baristaerfarenhet, har du dessutom en baristautbildning i botten ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har kassavana och kunskap om enklare förtäring och servering. Du talar och läser svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vidare ser vi gärna en digital mognad och vana av att använda datorn i ditt arbete.

Personliga egenskaper
Då du dagligen kommer möta ett stort antal gäster och medarbetare lägger vi stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och att få människor att trivas och känna sig välkomna. Du trivs i ett högt tempo och är noggrann samt självgående. Du har en naturlig känsla för god och professionell service och sätter andras behov främst. Vidare är du en lyhörd och positiv person som ställer upp för både gäster och kollegor när det behövs och förstår vad som gör skillnad.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Ansökan och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS: vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Svensson på Anna.svensson@coor.com (åter från semester 8 augusti)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor 
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. 

 Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, kaféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. 

 

 

Ansök