Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Cafébiträde till Coor på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Ansök

Solna

Har du en fingertoppskänsla för service och kan leverera ett bemötande utöver det vanliga? Vill du arbeta helger i en miljö där du gör skillnad på riktigt? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker nu deltidsanställda cafébiträden som kan arbeta helg. Är du vår nya kollega?

Om rollen
LIVET [Café] är en kreativ mötesplats som Coor bedriver på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Oavsett om det är dags för frukost, en lättare lunch eller ett enklare mellanmål så välkomnar du i rollen som cafébiträde våra kunder till en kreativ och avslappnad miljö där gott ekologiskt kaffe alltid finns nära till hands. Då vårt café ligger i direkt anslutning till Karolinska Universitetssjukhusets huvudentré kommer du att ha en central roll i att se till att caféet är i toppskick samt att alla våra kunder får en serviceupplevelse i stjärnklass.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

 • Leverera service till våra kunder 
 • Skapa kaffekreationer i espressomaskinen
 • Lägga upp och servera mat samt bereda smörgåsar
 • Försäljning av varor över disk
 • Fylla på varor 
 • Ta emot leveranser från köket samt hantera disk och avfall

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20% deltid med en inledande provanställning på 6 månader med placering på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Arbetstiderna är lördagar och söndagar samt övriga helgdagar mellan kl. 07:30-16:30 och du kommer att bli schemalagd att arbeta varannan helg.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill och kan arbeta helg vid sidan av exempelvis studier eller annan sysselsättning. Detta är en roll för dig som har en gymnasieutbildning samt har tidigare erfarenhet av att arbeta i café/restaurang eller inom ett liknande serviceyrke. Har du dessutom en baristautbildning och en god kassavana ser vi det som ytterst meriterande. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Personliga egenskaper
Som cafébiträde arbetar du vårdnära, vilket innebär daglig kontakt med vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset. Vi lägger därför stor vikt på din personlighet när det kommer till att visa följsamhet och omtanke inför att få människor att trivas samt att känna sig välkomna. Som person trivs du med att arbeta självständigt och vi ser gärna att du har en naturlig känsla för god och professionell service med stort engagemang. Vidare är du en positiv person som ställer upp för både kunden och för dina arbetskamrater när det behövs och uppskattar möjligheten till att få vara med att göra skillnad på riktigt.

Vi erbjuder
Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar även aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan och information 
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Helene Sugiyama på mail Helene.Sugiyama@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Notera att vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg som du når via annonsen på vår hemsida. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök