• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Chef till Coor Smart Archive

Ansök

Stockholm

Vill du leda och utveckla ett team som levererar marknadsledande tjänster för informationshantering? Coor Smart Archive är en engagerad och trevlig och grupp av systemutvecklare, specialister och dokumenthanterare. Nu söker vi en chef som kan leda organisationen genom nästa steg i sin tillväxtresa.

Om rollen
I rollen har du ett övergripande ansvar för verksamhetens personal, leverans, kund och ekonomi. Till chef Smart Archive rapporterar tre personer: gruppchef digitalt arkiv, gruppchef digitalisering och försäljning. Totalt omfattar verksamheten 20 medarbetare som sitter i Stockholm och Luleå.

I din roll som chef Smart Archive ingår:

  • Upprätta mål och leda verksamheten till framgång
  • Föra kunddialog på strategisk och taktisk nivå
  • Leda utveckling av verksamhetens tjänsteutbud
  • Driva försäljning och skriva avtal med nya kunder
  • Personalansvar för 3 direktrapporterande och totalt 20 medarbetare

Verksamheten är idag välmående men agerar på en marknad i förändring. En viktig del av rollen är att utveckla Smart Archives tjänster för att bidra till Coors tillväxtmål.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person som har lätt att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad, har god analytisk förmåga, och tycker om att leda förbättringsarbete.

I ditt arbete är du van att själv prioritera och ta ansvar. Du drivs av att bygga starka team och se dina medarbetare utvecklas. Du är strukturerad, noggrann, stresstålig och proaktiv med helhetssyn.

Din bakgrund
Du har en bakgrund inom antingen informationshantering/arkivering, business process outsourcing (BPO), eller IT med fokus på informationshantering. Du är van vid att självständigt ansvara för kunddialog. Du har framgångsrikt drivit förändring antingen i din egen organisation eller som projektledare. Erfarenhet inom försäljning är meriterande.

Du har en relevant högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller juridik. Tidigare chefsroller med personalansvar är meriterande. Du har god vana av att skriva avtal, analysera och rapportera ekonomi, samt verksamhetsplanering.

Vi erbjuder
Är du rätt person så kan vi erbjuda en tjänst med stor frihet att själv driva utveckling och tillväxt i en stimulerande miljö. 

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder en marknadsmässig lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential.   

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.  

Ansökan
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor kontakta rekryterande chef Marcus Dover på marcus.dover@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök