Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Controller till Coor i Sundsvall

Ansök

Sundsvall

Uppskattar du att ha kul på jobbet? Vill du jobba i ett härligt team med högt i tak där olika åsikter och bakgrunder uppskattas och där vi hela tiden vill hjälpas åt att leverera den bästa controllingtjänsten? Då är du perfekt för vårt gäng och vi kommer att trivas tillsammans!

Coor är ett företag i stark tillväxt och därför ska vi nu rekrytera ytterligare en verksamhetscontroller till vårt controllerteam som idag består av ca 20 personer. I den här rollen kommer du arbeta med att utveckla ekonomistyrningen till vår Lokalvårdssatsning i norra Sverige. Är du en lösningsorienterad och nytänkande person som gillar att utmana och rådgöra med verksamheten och de operativa cheferna som du arbetar med? Då kommer du att trivas hos oss!

Om rollen
Som verksamhetscontroller kommer du att arbeta nära cheferna inom aktuell verksamhet och vara ett viktigt stöd till dem i frågor kopplade till ekonomiområdet. Du är trygg i dina redovisningskunskaper och har en fallenhet för att göra proaktiva analyser och att pedagogiskt kommunicera dem till verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Förbättra processer, rutiner och skapa värde för verksamheten
 • Utbilda och stötta verksamheten i ekonomifrågor
 • Arbeta i kontraktsledningen med kopplingen mellan det finansiella och verksamheten
 • Delaktig i att sätta finansiella mål och sedan styra och följa upp mot dem
 • Följa upp, analysera och kvalitetssäkra boksluten, budget och prognos månadsvis
 • Kommunicera analyser och vara en viktig rådgivare för verksamheten
 • Kassaflödesanalyser
 • Delaktig i integration av nya verksamheter

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Coors kontor i Sundsvall där du självklart kommer kunna växla mellan att arbeta från kontoret eller hemifrån. Eftersom du kommer att stötta chefer i verksamheten som finns på andra orter i landet och huvuddelen av controller sitter i Stockholm och Göteborg så förekommer resor i tjänsten. Du rapporterar till controllerchef för affärsenheten och kommer att vara en viktig del i utvecklingen av hela ekonomiorganisationen inom Coor.

  Vår kandidat

  Du har en civilekonomutbildning eller motsvarande och ca 2-3 års praktisk arbetserfarenhet från en roll inom redovisning/revision eller controlling. Din svenska är god i tal och skrift och du har mycket goda kunskaper inom Officepaketet, framförallt i Excel och Powerpoint. Önskvärt är om du har erfarenhet av en lite större organisation samt har arbetat i större affärssystem såsom Qlikview, QlikSense, Palette och Agresso.

  Personliga egenskaper

  Som verksamhetscontroller arbetar du nära verksamheten varför det är viktigt att du har ett starkt engagemang och verkligen vill förstå verksamheten. Du har en förmåga att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer där du är duktig på att förmedla och få din omgivning att både förstå och värdesätta ekonomiska siffror. Vidare ser vi att du uppskattar struktur, ordning och reda samtidigt som du vill skapa resultat och utveckling. Du har lätt för att förstå samband, dra slutsatser och att se både detaljer och helheten. Sist men inte minst ser vi att du uppskattar en miljö där det ibland går väldigt snabbt varför din förmåga att ställa om till nya förutsättningar är viktig för att trivas och lyckas i rollen.

  Vi erbjuder

  Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur där du som verksamhetscontroller kommer att ingå i ett härligt och professionellt team där vi ställer upp för och stöttar varandra. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom den egna arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder självklart fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag samt en frihet att jobba hemifrån i kombination med arbete från kontoret.
  Kontaktuppgifter och övrig information

  Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Har du frågor eller önskar mer information om rollen är du välkommen att kontakta Peter Bergwerf på 076-136 56 85.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök