Coor söker digital kommunikatör

Stockholm

Coors kommunikationsavdelning växer – vill du bli en del av vårt team? Vi söker en digital kommunikatör som kan leda vårt arbete i att bli en modern och effektiv kommunikationspartner till verksamheten, våra kunder och potentiella medarbetare. 

Om rollen
Som digital kommunikatör ansvarar du för att driva kommunikationsarbetet i externa och interna digitala kanaler. Du planerar, genomför och följer upp organiska och sponsrade kampanjer i sociala medier. En viktig del är att arbeta med Employer Branding contentproduktion och hantera annonsering. Du målgruppsanpassar budskap i syfte att skapa förtroende, uppnå organisationens mål, utveckla varumärket och bygga relationer. 

Tjänsten innebär många olika kontaktytor; med andra kommunikatörer i företaget, medarbetare, chefer och specialister i verksamheten. Vi arbetar även tätt ihop med marknadsavdelningen samt externa leverantörer. Du rapporterar till kommunikationschefen i Coor Sverige. 

Vår kandidat
Du har relevant utbildning inom media, kommunikation och/eller webb. Du kan skriva texter på ett enkelt, inspirerande och engagerande sätt. Du har utvecklad grafisk känsla. Du har vana att arbeta med kampanjer i sociala medier; planering, genomförande och utvärdering. För att trivas behöver du ett stort eget driv samtidigt som du är lyhörd och service-minded. Du har lätt för att samarbeta, gillar utmaningar och lär dig snabbt. Du gillar att arbeta strukturerat men kan hantera ändrade förutsättningar med kort varsel. 

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska. Meriterande är goda kunskaper i engelska. 

Meriterande för rollen:

  • Adobe Creative Suite (framförallt Indesign och Photoshop)
  • Att arbeta i CMS-system (ex. EpiServer och Sharepoint)
  • Fotografering
  • Video (redigerings- och filmproduktionskunskaper)

Vi erbjuder
Vi är en liten kommunikationsstab, vilket gör att du är med och har direkt inflytande över hur vi formar vårt arbete. 

Kontaktuppgifter
För frågor om tjänsten, kontakta Sofie Schough, kommunikationschef, 070-215 37 09. Tjänsten tillsätter vi så snart som möjligt så vänta inte med din ansökan. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök