Coor söker kommunikatör

Stockholm

Coors kommunikationsavdelning växer – vill du bli en del av vårt team? Vi söker en duktig kommunikatör som gillar att skriva, formulera budskap och har känsla för paketering. 

Om rollen
Som kommunikatör ansvarar du för att identifiera, paketera och målgruppsanpassa budskap i syfte att skapa förtroende, uppnå organisationens mål, utveckla varumärket och bygga relationer.

Tjänsten innebär många olika kontaktytor; med andra kommunikatörer i företaget, medarbetare, chefer och specialister i verksamheten. Vi arbetar även tätt ihop med marknadsavdelningen samt externa leverantörer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skriva nyheter till Coors intranät
  • Skriva kommunikationsplaner
  • Skriva innehåll till kampanjer, nyhetsbrev etc.

Du rapporterar till kommunikationschefen för Coor i Sverige. 

Vår kandidat
Du har relevant utbildning inom kommunikation. Du kan skriva texter på ett enkelt, inspirerande och engagerande sätt. Det är viktigt att ha känsla för hur ett budskap når ut och uppfattas av mottagaren - att ha förståelse för målgrupps- och kanalanpassning. Digital kompetens är ett plus, ofta används sociala medier i arbetet. För att trivas behöver du ett stort eget driv samtidigt som du är lyhörd och service-minded. Du har lätt för att samarbeta, gillar utmaningar och lär dig snabbt. Du gillar att arbeta strukturerat men kan hantera ändrade förutsättningar med kort varsel. 

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska. Meriterande är goda kunskaper i engelska. Det är ett plus om du kan PhotoShop och Indesign samt har vana av att arbete i CMS (EpiServer och/eller SharePoint). 

Vi erbjuder
Vi är en liten kommunikationsstab, vilket gör att du är med och har direkt inflytande över hur vi formar vårt arbete. 

Kontaktuppgifter
För frågor om tjänsten, kontakta Sofie Schough, kommunikationschef, 070-215 37 09. Tjänsten tillsätter vi så snart som möjligt så vänta inte med dina ansökan. Tillträde blir så snart det är möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök