Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Coor söker Verksamhets-/kontraktsutvecklare

Ansök

Göteborgsområdet

Är du den som trivs i rollen som stöd och koordinator i nya projekt? Vill du vara en del av arbetet med vår kommande innovation och utveckling? Då kan det här vara en roll för dig. Vi söker nu vår nästa verksamhetsutvecklare/kontraktsutvecklare till oss på Coor.

Din roll
Tjänsten som verksamhetsutvecklare/kontraktsutvecklare innebär att du stöttar och supporterar verksamheten med frågor som rör utveckling och innovation för såväl kunder som internt. Du kommer att samordna och koordinera arbetet och underlag kring förbättringar, utveckling och digitalisering mot kund. Vidare kommer du stötta upp i att våra projekt drivs vidare enligt plan och vara drivande i att det följer tempo.

Vårt uppdrag är att leverera service i stjärnklass till ett antal av våra industrikunder på bland annat Västkusten. Din placering är i Göteborg och du arbetar mot Sverige. Det kan förekomma någon resa till vårt kontor till Belgien.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Leda och stötta i olika utvecklingsprojekt
 • Planera, leda och genomföra uppdrag och projekt
 • Stöd vid kalkylering, offertframtagning, prisförfrågningar samt ekonomisk uppföljning
 • Kontakt med och uppföljning av leverantörer
 • Stötta verksamheten kring system- och avtalsfrågor
 • Övrig administration såsom dokumentation från verksamheten
 • Driva hållbarhetsarbete gentemot kund

Din profil
De personliga egenskaperna är av stor vikt. Vi letar efter dig som trivs i att stötta en verksamhet i utveckling av nya projekt. Den här rollen kräver att du är självständig, ansvarstagande och har lätt att samarbeta med din omgivning. Du är analytiskt lagd och trivs med att konkretisera problemställningar och att hitta vägen framåt på ett effektivt sätt.  Vidare förstår du att proaktivitet är viktigt men är flexibel till förändringar.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet från liknande roller och har lett dina första projekt
 • Meriterande med relevant erfarenhet av fastighetsbranschen med tidigare teknisk kunskap
 • Har B-körkort
 • Har god datavana och kunskaper i Office-paketet
 • Avklarad gymnasial utbildning

Vi erbjuder dig
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, tjänstebil, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Övrig information och kontaktuppgifter

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. För mer information kan du kontakta Carola Nilsson, Kontraktschef på tel. +46730324650 och mail. carola.nilsson@coor.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök